DOMENICO MUSSARI

Contactgegevens DOMENICO MUSSARI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMENICO MUSSARI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMENICO MUSSARI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERNEST GOSSARTSTRAAT 27B6; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23456068 (+32-23456068) 23456068 (+32-23456068)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMENICO MUSSARI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMENICO MUSSARI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMENICO MUSSARI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMENICO MUSSARI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMENICO MUSSARI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMENICO MUSSARI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMENICO MUSSARI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMENICO MUSSARI
Products information DOMENICO MUSSARI

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DOMENICO MUSSARI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMENICO MUSSARI
(Get full report from official database of BE for DOMENICO MUSSARI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMENICO MUSSARI
Addition kinds of activities for DOMENICO MUSSARI

721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
39310509. vibrafoons | Vibraphones
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij DOMENICO MUSSARI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMENICO MUSSARI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMENICO MUSSARI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMENICO MUSSARI. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van DOMENICO MUSSARI in sociale netwerken
Look for responds of DOMENICO MUSSARI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMENICO MUSSARI. Laat een reactie achter voor DOMENICO MUSSARI. DOMENICO MUSSARI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMENICO MUSSARI. Leave a respond for DOMENICO MUSSARI. DOMENICO MUSSARI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMENICO MUSSARI op de google maps. Adres en contacten DOMENICO MUSSARI
Location of DOMENICO MUSSARI on the google maps. Address and contacts of DOMENICO MUSSARI

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMENICO MUSSARI DOMENICO MUSSARI: STATION MOULIN | TRANSIT-IM | JOSEPH GLESNER | FERNAND LAMPROYE | Matth Mouling

Other related companies as DOMENICO MUSSARI: STATION MOULIN | TRANSIT-IM | JOSEPH GLESNER | FERNAND LAMPROYE | Matth Mouling

DOMENICO MUSSARI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMENICO MUSSARI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf DOMENICO MUSSARI bevindt zich op het adres: ERNEST GOSSARTSTRAAT 27B6; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in DOMENICO MUSSARI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMENICO MUSSARI is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMENICO MUSSARI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMENICO MUSSARI, openstaande posities, locatie van DOMENICO MUSSARI op de kaart.

DOMENICO MUSSARI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMENICO MUSSARI, company assigned to the tax number BE09121643066. The company DOMENICO MUSSARI is located at the address: ERNEST GOSSARTSTRAAT 27B6; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in DOMENICO MUSSARI were not found.
The main activity of DOMENICO MUSSARI is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMENICO MUSSARI is not available. You also can look at reviews of DOMENICO MUSSARI, open positions, location of DOMENICO MUSSARI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMENICO MUSSARI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMENICO MUSSARI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMENICO MUSSARI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMENICO MUSSARI, employees, financial statistics.