HUIS PAUL

Contactgegevens HUIS PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLLEGESTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412247 (+32-54412247) 54412247 (+32-54412247)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PAUL
Products information HUIS PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HUIS PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PAUL
(Get full report from official database of BE for HUIS PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PAUL
Addition kinds of activities for HUIS PAUL

25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
37249914. Startende vibrators, vliegtuigmotor | Starting vibrators, aircraft engine
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
51490305. Mout | Malt
79990803. Kaart kamers | Card rooms
94310402. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, staatsregering | Administration of public health programs, state government

Werken bij HUIS PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van HUIS PAUL in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PAUL. Laat een reactie achter voor HUIS PAUL. HUIS PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PAUL. Leave a respond for HUIS PAUL. HUIS PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PAUL op de google maps. Adres en contacten HUIS PAUL
Location of HUIS PAUL on the google maps. Address and contacts of HUIS PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PAUL HUIS PAUL: ALDI | F&F SERV. ACCUGR. CENTER | COIFFURE UNIC | ECOLE FOND. COMMUNALE | TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

Other related companies as HUIS PAUL: ALDI | F&F SERV. ACCUGR. CENTER | COIFFURE UNIC | ECOLE FOND. COMMUNALE | TUINBOUWBEDRIJF DILLEN

HUIS PAUL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf HUIS PAUL bevindt zich op het adres: KOLLEGESTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges; Opticiens. Producten gemaakt in HUIS PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PAUL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PAUL, openstaande posities, locatie van HUIS PAUL op de kaart.

HUIS PAUL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PAUL, company assigned to the tax number BE03864410400. The company HUIS PAUL is located at the address: KOLLEGESTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges; Opticiens. Products created in HUIS PAUL were not found.
The main activity of HUIS PAUL is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PAUL is not available. You also can look at reviews of HUIS PAUL, open positions, location of HUIS PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PAUL, employees, financial statistics.