VOETEN MARC

Contactgegevens VOETEN MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOETEN MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOETEN MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 37; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14585147 (+32-14585147) 14585147 (+32-14585147)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOETEN MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOETEN MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOETEN MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOETEN MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOETEN MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOETEN MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOETEN MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOETEN MARC
Products information VOETEN MARC

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VOETEN MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOETEN MARC
(Get full report from official database of BE for VOETEN MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOETEN MARC
Addition kinds of activities for VOETEN MARC

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
59990304. Posters | Posters

Werken bij VOETEN MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOETEN MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOETEN MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOETEN MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van VOETEN MARC in sociale netwerken
Look for responds of VOETEN MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOETEN MARC. Laat een reactie achter voor VOETEN MARC. VOETEN MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOETEN MARC. Leave a respond for VOETEN MARC. VOETEN MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOETEN MARC op de google maps. Adres en contacten VOETEN MARC
Location of VOETEN MARC on the google maps. Address and contacts of VOETEN MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come VOETEN MARC VOETEN MARC: MONIQUE PELLERIN | LENAERTS NV | DATA LINK | NANCY DANNEELS | Brault B

Other related companies as VOETEN MARC: MONIQUE PELLERIN | LENAERTS NV | DATA LINK | NANCY DANNEELS | Brault B

VOETEN MARC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOETEN MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf VOETEN MARC bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 37; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in VOETEN MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOETEN MARC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOETEN MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOETEN MARC, openstaande posities, locatie van VOETEN MARC op de kaart.

VOETEN MARC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOETEN MARC, company assigned to the tax number BE02168395996. The company VOETEN MARC is located at the address: NIEUWSTRAAT 37; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in VOETEN MARC were not found.
The main activity of VOETEN MARC is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOETEN MARC is not available. You also can look at reviews of VOETEN MARC, open positions, location of VOETEN MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOETEN MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOETEN MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOETEN MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOETEN MARC, employees, financial statistics.