JUWELIERS JEHAES

Contactgegevens JUWELIERS JEHAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWELIERS JEHAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWELIERS JEHAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTRAAT 48; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683796 (+32-11683796) 11683796 (+32-11683796)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWELIERS JEHAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWELIERS JEHAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWELIERS JEHAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWELIERS JEHAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWELIERS JEHAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWELIERS JEHAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWELIERS JEHAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWELIERS JEHAES
Products information JUWELIERS JEHAES

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Chimento,Flanders Collection,Longines,Rodania,Omega,Innocence,Gucci.^^Longines,Gucci,Omega,Chimento,Rodania,Flanders Collection,Innocence.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWELIERS JEHAES
(Get full report from official database of BE for JUWELIERS JEHAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWELIERS JEHAES
Addition kinds of activities for JUWELIERS JEHAES

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij JUWELIERS JEHAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWELIERS JEHAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWELIERS JEHAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWELIERS JEHAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Collection Administrator - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Cash Collection Administrator (m/v). Onze klant is een gerenommeerd vereniging actief in de duurzame handelssector en gevestigd in het centrum van Brussel. Als Cash Collection Administrator zal je volgende verantwoordelijkheden hebben : Het beheren van klantenportfolio's; Het rapporteren aan een financieel directeur ; Het screenen van klanten op basis van hun openstaande rekeningen ; Het verwerken van kredietlimieten ; Het aanreiken van constructieve oplossingen ; Het voorstellen van afbetalingsplannen ; Het administratief opvolgen van dossiers ; Telefonisch contact opnemen met klanten om een zicht te krijgen op een probleem. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

Zoek naar antwoorden van JUWELIERS JEHAES in sociale netwerken
Look for responds of JUWELIERS JEHAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWELIERS JEHAES. Laat een reactie achter voor JUWELIERS JEHAES. JUWELIERS JEHAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWELIERS JEHAES. Leave a respond for JUWELIERS JEHAES. JUWELIERS JEHAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWELIERS JEHAES op de google maps. Adres en contacten JUWELIERS JEHAES
Location of JUWELIERS JEHAES on the google maps. Address and contacts of JUWELIERS JEHAES

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWELIERS JEHAES JUWELIERS JEHAES: HOME LE PALATIN | David's | LIBRAIRIE STREEL | World of Bags | BAECKELAND RIK & DIRK

Other related companies as JUWELIERS JEHAES: HOME LE PALATIN | David's | LIBRAIRIE STREEL | World of Bags | BAECKELAND RIK & DIRK

JUWELIERS JEHAES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWELIERS JEHAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf JUWELIERS JEHAES bevindt zich op het adres: LUIKERSTRAAT 48; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Lijst met producten zijn Chimento,Flanders Collection,Longines,Rodania,Omega,Innocence,Gucci.^^Longines,Gucci,Omega,Chimento,Rodania,Flanders Collection,Innocence..
De hoofdactiviteit van JUWELIERS JEHAES is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWELIERS JEHAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWELIERS JEHAES, openstaande posities, locatie van JUWELIERS JEHAES op de kaart.

JUWELIERS JEHAES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUWELIERS JEHAES, company assigned to the tax number BE06707672119. The company JUWELIERS JEHAES is located at the address: LUIKERSTRAAT 48; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. List of products are Chimento,Flanders Collection,Longines,Rodania,Omega,Innocence,Gucci.^^Longines,Gucci,Omega,Chimento,Rodania,Flanders Collection,Innocence..
The main activity of JUWELIERS JEHAES is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWELIERS JEHAES is not available. You also can look at reviews of JUWELIERS JEHAES, open positions, location of JUWELIERS JEHAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWELIERS JEHAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWELIERS JEHAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWELIERS JEHAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWELIERS JEHAES, employees, financial statistics.