FRANCISCUS TIMMERMANS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FRANCISCUS TIMMERMANS
Private companiesEating and Drinking Places • FRANCISCUS TIMMERMANS

Contactgegevens FRANCISCUS TIMMERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS TIMMERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS TIMMERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ROCHUSSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32373878 32373878

Fax (fax): +32 (19) 351-45-45 +32 (19) 351-45-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS TIMMERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS TIMMERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS TIMMERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS TIMMERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS TIMMERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS TIMMERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS TIMMERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS TIMMERMANS
Products information FRANCISCUS TIMMERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03519165039
Ondernemingsnummer: 8112274169
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FRANCISCUS TIMMERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS TIMMERMANS
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS TIMMERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS TIMMERMANS
Addition kinds of activities for FRANCISCUS TIMMERMANS

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
138902. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
20999905. Carob verwerking | Carob processing
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
58130201. Cabaret | Cabaret
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij FRANCISCUS TIMMERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS TIMMERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS TIMMERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS TIMMERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS TIMMERMANS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS TIMMERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS TIMMERMANS. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS TIMMERMANS. FRANCISCUS TIMMERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS TIMMERMANS. Leave a respond for FRANCISCUS TIMMERMANS. FRANCISCUS TIMMERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS TIMMERMANS op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS TIMMERMANS
Location of FRANCISCUS TIMMERMANS on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS TIMMERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS TIMMERMANS FRANCISCUS TIMMERMANS: SILHOUET INSTITUUT | ARTESIA | GOLDEN FLOWER | RENAULT GEMBLOUX | Delvaux Philippe

Other related companies as FRANCISCUS TIMMERMANS: SILHOUET INSTITUUT | ARTESIA | GOLDEN FLOWER | RENAULT GEMBLOUX | Delvaux Philippe

FRANCISCUS TIMMERMANS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS TIMMERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519165039. Het bedrijf FRANCISCUS TIMMERMANS bevindt zich op het adres: SINT-ROCHUSSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in FRANCISCUS TIMMERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS TIMMERMANS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS TIMMERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS TIMMERMANS, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS TIMMERMANS op de kaart.

FRANCISCUS TIMMERMANS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS TIMMERMANS, company assigned to the tax number BE03519165039. The company FRANCISCUS TIMMERMANS is located at the address: SINT-ROCHUSSTRAAT 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in FRANCISCUS TIMMERMANS were not found.
The main activity of FRANCISCUS TIMMERMANS is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS TIMMERMANS is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS TIMMERMANS, open positions, location of FRANCISCUS TIMMERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS TIMMERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS TIMMERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS TIMMERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS TIMMERMANS, employees, financial statistics.