SQUARE RADIO

Contactgegevens SQUARE RADIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SQUARE RADIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SQUARE RADIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSESTEENWEG 529; 1060; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 23434616 (+32-23434616) 23434616 (+32-23434616)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SQUARE RADIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SQUARE RADIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SQUARE RADIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SQUARE RADIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SQUARE RADIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SQUARE RADIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SQUARE RADIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SQUARE RADIO
Products information SQUARE RADIO

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SQUARE RADIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SQUARE RADIO
(Get full report from official database of BE for SQUARE RADIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SQUARE RADIO
Addition kinds of activities for SQUARE RADIO

17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments

Werken bij SQUARE RADIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SQUARE RADIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SQUARE RADIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SQUARE RADIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van SQUARE RADIO in sociale netwerken
Look for responds of SQUARE RADIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SQUARE RADIO. Laat een reactie achter voor SQUARE RADIO. SQUARE RADIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SQUARE RADIO. Leave a respond for SQUARE RADIO. SQUARE RADIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SQUARE RADIO op de google maps. Adres en contacten SQUARE RADIO
Location of SQUARE RADIO on the google maps. Address and contacts of SQUARE RADIO

Andere gerelateerde bedrijven als come SQUARE RADIO SQUARE RADIO: FIT CENTER | YVAN MIGNON | AUTO?S COPPENS | El Charro | Cris Lam sprl

Other related companies as SQUARE RADIO: FIT CENTER | YVAN MIGNON | AUTO?S COPPENS | El Charro | Cris Lam sprl

SQUARE RADIO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SQUARE RADIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf SQUARE RADIO bevindt zich op het adres: WATERLOOSESTEENWEG 529; 1060; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in SQUARE RADIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SQUARE RADIO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SQUARE RADIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SQUARE RADIO, openstaande posities, locatie van SQUARE RADIO op de kaart.

SQUARE RADIO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SQUARE RADIO, company assigned to the tax number BE02335388183. The company SQUARE RADIO is located at the address: WATERLOOSESTEENWEG 529; 1060; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Products created in SQUARE RADIO were not found.
The main activity of SQUARE RADIO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SQUARE RADIO is not available. You also can look at reviews of SQUARE RADIO, open positions, location of SQUARE RADIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SQUARE RADIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SQUARE RADIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SQUARE RADIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SQUARE RADIO, employees, financial statistics.