WILLY VLEUGELS

Contactgegevens WILLY VLEUGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VLEUGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VLEUGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGSTRAAT 76; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14544503 (+32-14544503) 14544503 (+32-14544503)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VLEUGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VLEUGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VLEUGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VLEUGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VLEUGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VLEUGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VLEUGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VLEUGELS
Products information WILLY VLEUGELS

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in WILLY VLEUGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VLEUGELS
(Get full report from official database of BE for WILLY VLEUGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VLEUGELS
Addition kinds of activities for WILLY VLEUGELS

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair

Werken bij WILLY VLEUGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VLEUGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VLEUGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VLEUGELS. Looking for open vacancies in other companies

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • lasser ha en tig (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

 • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: Degrovan

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

 • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

 • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: BUILD M.E.

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

 • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

 • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van WILLY VLEUGELS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VLEUGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VLEUGELS. Laat een reactie achter voor WILLY VLEUGELS. WILLY VLEUGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VLEUGELS. Leave a respond for WILLY VLEUGELS. WILLY VLEUGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VLEUGELS op de google maps. Adres en contacten WILLY VLEUGELS
Location of WILLY VLEUGELS on the google maps. Address and contacts of WILLY VLEUGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VLEUGELS WILLY VLEUGELS: FLVANDEVOORDE PETER BVBA | Klewais W | JEAN-PIERRE KENES | Dermac BVBA | Renault Tournai sa

Other related companies as WILLY VLEUGELS: FLVANDEVOORDE PETER BVBA | Klewais W | JEAN-PIERRE KENES | Dermac BVBA | Renault Tournai sa

WILLY VLEUGELS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VLEUGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf WILLY VLEUGELS bevindt zich op het adres: LANGSTRAAT 76; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WILLY VLEUGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VLEUGELS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VLEUGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VLEUGELS, openstaande posities, locatie van WILLY VLEUGELS op de kaart.

WILLY VLEUGELS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VLEUGELS, company assigned to the tax number BE05409088134. The company WILLY VLEUGELS is located at the address: LANGSTRAAT 76; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WILLY VLEUGELS were not found.
The main activity of WILLY VLEUGELS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VLEUGELS is not available. You also can look at reviews of WILLY VLEUGELS, open positions, location of WILLY VLEUGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VLEUGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VLEUGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VLEUGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VLEUGELS, employees, financial statistics.