VANHOOLANT ELECTRONIC

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • VANHOOLANT ELECTRONIC
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • VANHOOLANT ELECTRONIC

Contactgegevens VANHOOLANT ELECTRONIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOOLANT ELECTRONIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOOLANT ELECTRONIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MARLI?RE 18; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67485700 (+32-67485700) 67485700 (+32-67485700)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOOLANT ELECTRONIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOOLANT ELECTRONIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOOLANT ELECTRONIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOOLANT ELECTRONIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOOLANT ELECTRONIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOOLANT ELECTRONIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOOLANT ELECTRONIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOOLANT ELECTRONIC
Products information VANHOOLANT ELECTRONIC

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VANHOOLANT ELECTRONIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOOLANT ELECTRONIC
(Get full report from official database of BE for VANHOOLANT ELECTRONIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOOLANT ELECTRONIC
Addition kinds of activities for VANHOOLANT ELECTRONIC

20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
38270109. Vergrootinstrumenten, nec, optisch | Magnifying instruments, nec, optical
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
50990701. Antiques | Antiques
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij VANHOOLANT ELECTRONIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOOLANT ELECTRONIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOOLANT ELECTRONIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOOLANT ELECTRONIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

 • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

 • Web developer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

 • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

 • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • jobstudent of flexijob (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Studentenjob

  hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

 • PROJECT ENGINEER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van VANHOOLANT ELECTRONIC in sociale netwerken
Look for responds of VANHOOLANT ELECTRONIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOOLANT ELECTRONIC. Laat een reactie achter voor VANHOOLANT ELECTRONIC. VANHOOLANT ELECTRONIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOOLANT ELECTRONIC. Leave a respond for VANHOOLANT ELECTRONIC. VANHOOLANT ELECTRONIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOOLANT ELECTRONIC op de google maps. Adres en contacten VANHOOLANT ELECTRONIC
Location of VANHOOLANT ELECTRONIC on the google maps. Address and contacts of VANHOOLANT ELECTRONIC

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOOLANT ELECTRONIC VANHOOLANT ELECTRONIC: BRASSERIE DU PRINCE SPRL | GUY CLAVIER | BONTE H. | JEAN-MARIE CHOMEZ | HUIS BAEYENS

Other related companies as VANHOOLANT ELECTRONIC: BRASSERIE DU PRINCE SPRL | GUY CLAVIER | BONTE H. | JEAN-MARIE CHOMEZ | HUIS BAEYENS

VANHOOLANT ELECTRONIC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOOLANT ELECTRONIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf VANHOOLANT ELECTRONIC bevindt zich op het adres: RUE DE LA MARLI?RE 18; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VANHOOLANT ELECTRONIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHOOLANT ELECTRONIC is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOOLANT ELECTRONIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOOLANT ELECTRONIC, openstaande posities, locatie van VANHOOLANT ELECTRONIC op de kaart.

VANHOOLANT ELECTRONIC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOOLANT ELECTRONIC, company assigned to the tax number BE07372619628. The company VANHOOLANT ELECTRONIC is located at the address: RUE DE LA MARLI?RE 18; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VANHOOLANT ELECTRONIC were not found.
The main activity of VANHOOLANT ELECTRONIC is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOOLANT ELECTRONIC is not available. You also can look at reviews of VANHOOLANT ELECTRONIC, open positions, location of VANHOOLANT ELECTRONIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOOLANT ELECTRONIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOOLANT ELECTRONIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOOLANT ELECTRONIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOOLANT ELECTRONIC, employees, financial statistics.