VANDEVELDE ELECTRONICS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VANDEVELDE ELECTRONICS
Private companiesTransportation Services • VANDEVELDE ELECTRONICS

Contactgegevens VANDEVELDE ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEVELDE ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEVELDE ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50276410 (+32-50276410) 50276410 (+32-50276410)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEVELDE ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEVELDE ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEVELDE ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEVELDE ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEVELDE ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEVELDE ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEVELDE ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEVELDE ELECTRONICS
Products information VANDEVELDE ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in VANDEVELDE ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEVELDE ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for VANDEVELDE ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEVELDE ELECTRONICS
Addition kinds of activities for VANDEVELDE ELECTRONICS

571902. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij VANDEVELDE ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEVELDE ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEVELDE ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEVELDE ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Planner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: NDQ

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

 • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BUYSSE GEERT

  Type: Vaste Job

  Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

 • Sanitair installateur (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van VANDEVELDE ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of VANDEVELDE ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEVELDE ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor VANDEVELDE ELECTRONICS. VANDEVELDE ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEVELDE ELECTRONICS. Leave a respond for VANDEVELDE ELECTRONICS. VANDEVELDE ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEVELDE ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten VANDEVELDE ELECTRONICS
Location of VANDEVELDE ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of VANDEVELDE ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEVELDE ELECTRONICS VANDEVELDE ELECTRONICS: CAMPO BELGIAN ART CONSULTING | Lysten Ch | E. GROENEZ | Big Media Group | ANDRE TANGHE

Other related companies as VANDEVELDE ELECTRONICS: CAMPO BELGIAN ART CONSULTING | Lysten Ch | E. GROENEZ | Big Media Group | ANDRE TANGHE

VANDEVELDE ELECTRONICS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEVELDE ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf VANDEVELDE ELECTRONICS bevindt zich op het adres: WINGENSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VANDEVELDE ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEVELDE ELECTRONICS is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEVELDE ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEVELDE ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van VANDEVELDE ELECTRONICS op de kaart.

VANDEVELDE ELECTRONICS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEVELDE ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE04870208740. The company VANDEVELDE ELECTRONICS is located at the address: WINGENSESTRAAT 36; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VANDEVELDE ELECTRONICS were not found.
The main activity of VANDEVELDE ELECTRONICS is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEVELDE ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of VANDEVELDE ELECTRONICS, open positions, location of VANDEVELDE ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEVELDE ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEVELDE ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEVELDE ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEVELDE ELECTRONICS, employees, financial statistics.