VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK
Private companiesEating and Drinking Places • VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

Contactgegevens VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 338; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34823675 (+32-34823675) 34823675 (+32-34823675)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK
Products information VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK
Addition kinds of activities for VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
26210502. Bristols | Bristols
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Customer Service Medewerker (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

 • Kableur M/V (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

 • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Laat een reactie achter voor VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. Leave a respond for VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK. VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK
Location of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: JEAN LEROY | CLINIQUE V?T?RINAIRE | A J M CAR | Baeten Autohandel BVBA | DE REGGE, BRUNO

Other related companies as VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK: JEAN LEROY | CLINIQUE V?T?RINAIRE | A J M CAR | Baeten Autohandel BVBA | DE REGGE, BRUNO

VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 338; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, openstaande posities, locatie van VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK op de kaart.

VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, company assigned to the tax number BE01256256103. The company VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 338; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK were not found.
The main activity of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, open positions, location of VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BROECK ELEKTRO-KOELTECHNIEK, employees, financial statistics.