TRADIMPEX INTERNATIONAAL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • TRADIMPEX INTERNATIONAAL
Private companiesFood and Kindred Products • TRADIMPEX INTERNATIONAAL

Contactgegevens TRADIMPEX INTERNATIONAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRADIMPEX INTERNATIONAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRADIMPEX INTERNATIONAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 348; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11604933 (+32-11604933) 11604933 (+32-11604933)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRADIMPEX INTERNATIONAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRADIMPEX INTERNATIONAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRADIMPEX INTERNATIONAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRADIMPEX INTERNATIONAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRADIMPEX INTERNATIONAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRADIMPEX INTERNATIONAAL
Products information TRADIMPEX INTERNATIONAAL

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TRADIMPEX INTERNATIONAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRADIMPEX INTERNATIONAAL
(Get full report from official database of BE for TRADIMPEX INTERNATIONAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRADIMPEX INTERNATIONAAL
Addition kinds of activities for TRADIMPEX INTERNATIONAAL

1771. Concreet werk | Concrete work
3322. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
28990502. Lijmformaten | Glue sizes
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
80990101. Bloedbank | Blood bank

Werken bij TRADIMPEX INTERNATIONAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRADIMPEX INTERNATIONAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PEETERS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

 • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

 • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Onderhoudstechnieker (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • Taxi chauffeur (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Beringse Taxi

  Type: Vaste Job

  vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

 • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

   Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van TRADIMPEX INTERNATIONAAL in sociale netwerken
Look for responds of TRADIMPEX INTERNATIONAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Laat een reactie achter voor TRADIMPEX INTERNATIONAAL. TRADIMPEX INTERNATIONAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRADIMPEX INTERNATIONAAL. Leave a respond for TRADIMPEX INTERNATIONAAL. TRADIMPEX INTERNATIONAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRADIMPEX INTERNATIONAAL op de google maps. Adres en contacten TRADIMPEX INTERNATIONAAL
Location of TRADIMPEX INTERNATIONAAL on the google maps. Address and contacts of TRADIMPEX INTERNATIONAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRADIMPEX INTERNATIONAAL TRADIMPEX INTERNATIONAAL: Stouffs Laurent | TIELT TRAVEL | MITSELOS COIFFURE SPRL | TRANSGOHOUT | Lauvaux Mallorie

Other related companies as TRADIMPEX INTERNATIONAAL: Stouffs Laurent | TIELT TRAVEL | MITSELOS COIFFURE SPRL | TRANSGOHOUT | Lauvaux Mallorie

TRADIMPEX INTERNATIONAAL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRADIMPEX INTERNATIONAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf TRADIMPEX INTERNATIONAAL bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 348; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TRADIMPEX INTERNATIONAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRADIMPEX INTERNATIONAAL is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRADIMPEX INTERNATIONAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRADIMPEX INTERNATIONAAL, openstaande posities, locatie van TRADIMPEX INTERNATIONAAL op de kaart.

TRADIMPEX INTERNATIONAAL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRADIMPEX INTERNATIONAAL, company assigned to the tax number BE01231262207. The company TRADIMPEX INTERNATIONAAL is located at the address: GROTE BAAN 348; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TRADIMPEX INTERNATIONAAL were not found.
The main activity of TRADIMPEX INTERNATIONAAL is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRADIMPEX INTERNATIONAAL is not available. You also can look at reviews of TRADIMPEX INTERNATIONAAL, open positions, location of TRADIMPEX INTERNATIONAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRADIMPEX INTERNATIONAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRADIMPEX INTERNATIONAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRADIMPEX INTERNATIONAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRADIMPEX INTERNATIONAAL, employees, financial statistics.