TECNO-MUSIC

Contactgegevens TECNO-MUSIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECNO-MUSIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECNO-MUSIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DES ESSARTS 90; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71388608 (+32-71388608) 71388608 (+32-71388608)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECNO-MUSIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECNO-MUSIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECNO-MUSIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECNO-MUSIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECNO-MUSIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECNO-MUSIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECNO-MUSIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECNO-MUSIC
Products information TECNO-MUSIC

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TECNO-MUSIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECNO-MUSIC
(Get full report from official database of BE for TECNO-MUSIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECNO-MUSIC
Addition kinds of activities for TECNO-MUSIC

14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
57120103. Waterbedden en accessoires | Waterbeds and accessories

Werken bij TECNO-MUSIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECNO-MUSIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECNO-MUSIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECNO-MUSIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

 • vrachtwagenmechanieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

 • Planner (LESSINES)

  Regio: LESSINES

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

 • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AMBY

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

 • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: SARENS

  Type: Vaste Job

  Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

 • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

 • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PACIFIC EILAND

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

 • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van TECNO-MUSIC in sociale netwerken
Look for responds of TECNO-MUSIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECNO-MUSIC. Laat een reactie achter voor TECNO-MUSIC. TECNO-MUSIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECNO-MUSIC. Leave a respond for TECNO-MUSIC. TECNO-MUSIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECNO-MUSIC op de google maps. Adres en contacten TECNO-MUSIC
Location of TECNO-MUSIC on the google maps. Address and contacts of TECNO-MUSIC

Andere gerelateerde bedrijven als come TECNO-MUSIC TECNO-MUSIC: WASHINGTON & CO | SCAN DIVE BELGIUM | LIBRAIRIE ECRITURE | A. DEMAIN | ORTIS SPRL

Other related companies as TECNO-MUSIC: WASHINGTON & CO | SCAN DIVE BELGIUM | LIBRAIRIE ECRITURE | A. DEMAIN | ORTIS SPRL

TECNO-MUSIC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECNO-MUSIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf TECNO-MUSIC bevindt zich op het adres: RUE JULES DES ESSARTS 90; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TECNO-MUSIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECNO-MUSIC is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECNO-MUSIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECNO-MUSIC, openstaande posities, locatie van TECNO-MUSIC op de kaart.

TECNO-MUSIC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECNO-MUSIC, company assigned to the tax number BE06958435058. The company TECNO-MUSIC is located at the address: RUE JULES DES ESSARTS 90; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TECNO-MUSIC were not found.
The main activity of TECNO-MUSIC is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECNO-MUSIC is not available. You also can look at reviews of TECNO-MUSIC, open positions, location of TECNO-MUSIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECNO-MUSIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECNO-MUSIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECNO-MUSIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECNO-MUSIC, employees, financial statistics.