T.V. SHOP VANDEPOEL G.

Contactgegevens T.V. SHOP VANDEPOEL G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.V. SHOP VANDEPOEL G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.V. SHOP VANDEPOEL G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND HANSSENSLAAN 42; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27674951 (+32-27674951) 27674951 (+32-27674951)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.V. SHOP VANDEPOEL G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.V. SHOP VANDEPOEL G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.V. SHOP VANDEPOEL G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.V. SHOP VANDEPOEL G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.V. SHOP VANDEPOEL G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.V. SHOP VANDEPOEL G.
Products information T.V. SHOP VANDEPOEL G.

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in T.V. SHOP VANDEPOEL G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.V. SHOP VANDEPOEL G.
(Get full report from official database of BE for T.V. SHOP VANDEPOEL G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.V. SHOP VANDEPOEL G.
Addition kinds of activities for T.V. SHOP VANDEPOEL G.

306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
27590701. Zakken, plastic: drukwerk, NSK | Bags, plastic: printing, nsk
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
38220101. Luchtstroomregelaars, airconditioning en koeling | Air flow controllers, air conditioning and refrigeration
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij T.V. SHOP VANDEPOEL G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.V. SHOP VANDEPOEL G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

 • Toonbankverkoper (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

 • Productieoperator weger (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

 • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: BLARET

  Type: Studentenjob

  Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

 • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

 • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HALETRA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

 • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DIDAK INJECTION

  Type: Vaste Job

  Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

 • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Leercontract

  u geniet een opleiding kelner

 • HULPKELNER (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: INCONTRI

  Type: Flexijob

  Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van T.V. SHOP VANDEPOEL G. in sociale netwerken
Look for responds of T.V. SHOP VANDEPOEL G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Laat een reactie achter voor T.V. SHOP VANDEPOEL G.. T.V. SHOP VANDEPOEL G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.V. SHOP VANDEPOEL G.. Leave a respond for T.V. SHOP VANDEPOEL G.. T.V. SHOP VANDEPOEL G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.V. SHOP VANDEPOEL G. op de google maps. Adres en contacten T.V. SHOP VANDEPOEL G.
Location of T.V. SHOP VANDEPOEL G. on the google maps. Address and contacts of T.V. SHOP VANDEPOEL G.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.V. SHOP VANDEPOEL G. T.V. SHOP VANDEPOEL G.: SODRY | MUTUALIT? SOCIALISTE | Spaenhoven G | Evrard N | PANTA REI

Other related companies as T.V. SHOP VANDEPOEL G.: SODRY | MUTUALIT? SOCIALISTE | Spaenhoven G | Evrard N | PANTA REI

T.V. SHOP VANDEPOEL G. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.V. SHOP VANDEPOEL G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf T.V. SHOP VANDEPOEL G. bevindt zich op het adres: EDMOND HANSSENSLAAN 42; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in T.V. SHOP VANDEPOEL G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.V. SHOP VANDEPOEL G. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.V. SHOP VANDEPOEL G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.V. SHOP VANDEPOEL G., openstaande posities, locatie van T.V. SHOP VANDEPOEL G. op de kaart.

T.V. SHOP VANDEPOEL G. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.V. SHOP VANDEPOEL G., company assigned to the tax number BE07271545410. The company T.V. SHOP VANDEPOEL G. is located at the address: EDMOND HANSSENSLAAN 42; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in T.V. SHOP VANDEPOEL G. were not found.
The main activity of T.V. SHOP VANDEPOEL G. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T.V. SHOP VANDEPOEL G. is not available. You also can look at reviews of T.V. SHOP VANDEPOEL G., open positions, location of T.V. SHOP VANDEPOEL G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.V. SHOP VANDEPOEL G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.V. SHOP VANDEPOEL G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.V. SHOP VANDEPOEL G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.V. SHOP VANDEPOEL G., employees, financial statistics.