T.E.I.

Contactgegevens T.E.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.E.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.E.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LYS 21; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69257321 (+32-69257321) 69257321 (+32-69257321)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.E.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.E.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.E.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.E.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.E.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.E.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.E.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.E.I.
Products information T.E.I.

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in T.E.I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.E.I.
(Get full report from official database of BE for T.E.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.E.I.
Addition kinds of activities for T.E.I.

081100. Houtwegen | Timber tracts
265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij T.E.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.E.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.E.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.E.I.. Looking for open vacancies in other companies

 • Keurder (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

 • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

 • Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

 • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

 • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

 • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

 • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van T.E.I. in sociale netwerken
Look for responds of T.E.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.E.I.. Laat een reactie achter voor T.E.I.. T.E.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.E.I.. Leave a respond for T.E.I.. T.E.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.E.I. op de google maps. Adres en contacten T.E.I.
Location of T.E.I. on the google maps. Address and contacts of T.E.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.E.I. T.E.I.: SURFERS INSIDE | LUYPAERT G | ACAD?MIE D'AIKIDO SANKAKUTAI | JOSEPH VAN DER PERRE | D'OFFICE

Other related companies as T.E.I.: SURFERS INSIDE | LUYPAERT G | ACAD?MIE D'AIKIDO SANKAKUTAI | JOSEPH VAN DER PERRE | D'OFFICE

T.E.I. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.E.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf T.E.I. bevindt zich op het adres: RUE DE LA LYS 21; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in T.E.I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.E.I. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.E.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.E.I., openstaande posities, locatie van T.E.I. op de kaart.

T.E.I. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.E.I., company assigned to the tax number BE09121643066. The company T.E.I. is located at the address: RUE DE LA LYS 21; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in T.E.I. were not found.
The main activity of T.E.I. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.E.I. is not available. You also can look at reviews of T.E.I., open positions, location of T.E.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.E.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.E.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.E.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.E.I., employees, financial statistics.