SKALA

Contactgegevens SKALA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKALA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKALA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEMUNT 12; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92236924 (+32-92236924) 92236924 (+32-92236924)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKALA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKALA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKALA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKALA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKALA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKALA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKALA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKALA
Products information SKALA

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SKALA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKALA
(Get full report from official database of BE for SKALA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKALA
Addition kinds of activities for SKALA

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
39319900. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
52610205. Bovenste bodem | Top soil
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij SKALA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKALA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKALA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKALA. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

 • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

 • Metser-diender (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

 • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

 • Bijlesgever statistica (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: MEDIA CENTER

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van SKALA in sociale netwerken
Look for responds of SKALA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKALA. Laat een reactie achter voor SKALA. SKALA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKALA. Leave a respond for SKALA. SKALA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKALA op de google maps. Adres en contacten SKALA
Location of SKALA on the google maps. Address and contacts of SKALA

Andere gerelateerde bedrijven als come SKALA SKALA: Vanhee D | Hydro Jet BVBA | Denutte Eric Elektro | A.V.N. | KAASHOEVE CORNELIS

Other related companies as SKALA: Vanhee D | Hydro Jet BVBA | Denutte Eric Elektro | A.V.N. | KAASHOEVE CORNELIS

SKALA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKALA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf SKALA bevindt zich op het adres: LANGEMUNT 12; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SKALA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKALA is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKALA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKALA, openstaande posities, locatie van SKALA op de kaart.

SKALA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKALA, company assigned to the tax number BE03219787597. The company SKALA is located at the address: LANGEMUNT 12; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SKALA were not found.
The main activity of SKALA is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SKALA is not available. You also can look at reviews of SKALA, open positions, location of SKALA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKALA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKALA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKALA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKALA, employees, financial statistics.