SERVILUX

Contactgegevens SERVILUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVILUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVILUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 221; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11281780 (+32-11281780) 11281780 (+32-11281780)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVILUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVILUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVILUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVILUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVILUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVILUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVILUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVILUX
Products information SERVILUX

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SERVILUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVILUX
(Get full report from official database of BE for SERVILUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVILUX
Addition kinds of activities for SERVILUX

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
72990502. Party planning service | Party planning service
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij SERVILUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVILUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVILUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVILUX. Looking for open vacancies in other companies

 • CnC snijder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

 • Werfleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Administratieve bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: G.L.K.

  Type: Vaste Job

  Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

 • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

   Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

 • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

  Type: Vaste Job

  Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

 • Architect (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

 • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van SERVILUX in sociale netwerken
Look for responds of SERVILUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVILUX. Laat een reactie achter voor SERVILUX. SERVILUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVILUX. Leave a respond for SERVILUX. SERVILUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVILUX op de google maps. Adres en contacten SERVILUX
Location of SERVILUX on the google maps. Address and contacts of SERVILUX

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVILUX SERVILUX: B. PIRSON | MOORS JAAK | LE REGNIER | HUIS DE ZWARTE VOS | KAREN DE CONINCK

Other related companies as SERVILUX: B. PIRSON | MOORS JAAK | LE REGNIER | HUIS DE ZWARTE VOS | KAREN DE CONINCK

SERVILUX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVILUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf SERVILUX bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 221; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SERVILUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVILUX is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVILUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVILUX, openstaande posities, locatie van SERVILUX op de kaart.

SERVILUX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVILUX, company assigned to the tax number BE06512115478. The company SERVILUX is located at the address: LUIKERSTEENWEG 221; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SERVILUX were not found.
The main activity of SERVILUX is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVILUX is not available. You also can look at reviews of SERVILUX, open positions, location of SERVILUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVILUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVILUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVILUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVILUX, employees, financial statistics.