SAINT-GEORGES

Contactgegevens SAINT-GEORGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAINT-GEORGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAINT-GEORGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INVALIDENLAAN 21; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26601064 (+32-26601064) 26601064 (+32-26601064)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAINT-GEORGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAINT-GEORGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAINT-GEORGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAINT-GEORGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAINT-GEORGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAINT-GEORGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAINT-GEORGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAINT-GEORGES
Products information SAINT-GEORGES

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SAINT-GEORGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAINT-GEORGES
(Get full report from official database of BE for SAINT-GEORGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAINT-GEORGES
Addition kinds of activities for SAINT-GEORGES

28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
37310111. Tankers, bouw en reparatie | Tankers, building and repairing
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij SAINT-GEORGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAINT-GEORGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAINT-GEORGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAINT-GEORGES. Looking for open vacancies in other companies

 • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

 • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van SAINT-GEORGES in sociale netwerken
Look for responds of SAINT-GEORGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAINT-GEORGES. Laat een reactie achter voor SAINT-GEORGES. SAINT-GEORGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAINT-GEORGES. Leave a respond for SAINT-GEORGES. SAINT-GEORGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAINT-GEORGES op de google maps. Adres en contacten SAINT-GEORGES
Location of SAINT-GEORGES on the google maps. Address and contacts of SAINT-GEORGES

Andere gerelateerde bedrijven als come SAINT-GEORGES SAINT-GEORGES: FORTIS | SNOOKER KING | LIBIDOS EROTHEEK | GERARD VANDEKERCKHOVE | Vanhou G Firma

Other related companies as SAINT-GEORGES: FORTIS | SNOOKER KING | LIBIDOS EROTHEEK | GERARD VANDEKERCKHOVE | Vanhou G Firma

SAINT-GEORGES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAINT-GEORGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf SAINT-GEORGES bevindt zich op het adres: INVALIDENLAAN 21; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SAINT-GEORGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAINT-GEORGES is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAINT-GEORGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAINT-GEORGES, openstaande posities, locatie van SAINT-GEORGES op de kaart.

SAINT-GEORGES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAINT-GEORGES, company assigned to the tax number BE01880554199. The company SAINT-GEORGES is located at the address: INVALIDENLAAN 21; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SAINT-GEORGES were not found.
The main activity of SAINT-GEORGES is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SAINT-GEORGES is not available. You also can look at reviews of SAINT-GEORGES, open positions, location of SAINT-GEORGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAINT-GEORGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAINT-GEORGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAINT-GEORGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAINT-GEORGES, employees, financial statistics.