SAELENS T.C.

Contactgegevens SAELENS T.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAELENS T.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAELENS T.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 169; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51778105 (+32-51778105) 51778105 (+32-51778105)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAELENS T.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAELENS T.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAELENS T.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAELENS T.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAELENS T.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAELENS T.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAELENS T.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAELENS T.C.
Products information SAELENS T.C.

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SAELENS T.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAELENS T.C.
(Get full report from official database of BE for SAELENS T.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAELENS T.C.
Addition kinds of activities for SAELENS T.C.

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
635101. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
36799915. Spraakcontroles | Voice controls

Werken bij SAELENS T.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAELENS T.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAELENS T.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAELENS T.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

 • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

 • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

 • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

 • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student Orderpicker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Studentenjob

  Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

 • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

 • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van SAELENS T.C. in sociale netwerken
Look for responds of SAELENS T.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAELENS T.C.. Laat een reactie achter voor SAELENS T.C.. SAELENS T.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAELENS T.C.. Leave a respond for SAELENS T.C.. SAELENS T.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAELENS T.C. op de google maps. Adres en contacten SAELENS T.C.
Location of SAELENS T.C. on the google maps. Address and contacts of SAELENS T.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come SAELENS T.C. SAELENS T.C.: Assurances Federales | THE REVOLUTION | LES JARDINS D'HOLLERS | Arcoman BVBA | OPTIEK ANSEEUW

Other related companies as SAELENS T.C.: Assurances Federales | THE REVOLUTION | LES JARDINS D'HOLLERS | Arcoman BVBA | OPTIEK ANSEEUW

SAELENS T.C. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAELENS T.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf SAELENS T.C. bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 169; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SAELENS T.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAELENS T.C. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAELENS T.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAELENS T.C., openstaande posities, locatie van SAELENS T.C. op de kaart.

SAELENS T.C. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAELENS T.C., company assigned to the tax number BE05332733154. The company SAELENS T.C. is located at the address: STATIONSTRAAT 169; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SAELENS T.C. were not found.
The main activity of SAELENS T.C. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAELENS T.C. is not available. You also can look at reviews of SAELENS T.C., open positions, location of SAELENS T.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAELENS T.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAELENS T.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAELENS T.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAELENS T.C., employees, financial statistics.