RUDDY BERNIER

Contactgegevens RUDDY BERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDDY BERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDDY BERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU QUESNOY 12B14; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65656680 (+32-65656680) 65656680 (+32-65656680)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDDY BERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDDY BERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDDY BERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDDY BERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDDY BERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDDY BERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDDY BERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDDY BERNIER
Products information RUDDY BERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in RUDDY BERNIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDDY BERNIER
(Get full report from official database of BE for RUDDY BERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDDY BERNIER
Addition kinds of activities for RUDDY BERNIER

5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
17710102. Grouting werk | Grouting work
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment

Werken bij RUDDY BERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDDY BERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDDY BERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDDY BERNIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

 • Host(ess) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

 • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

 • servicetechnicus (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

 • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

 • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Studentenjob

  Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

 • Sales representative (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

 • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

 • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

 • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LA VIGNETTE

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van RUDDY BERNIER in sociale netwerken
Look for responds of RUDDY BERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDDY BERNIER. Laat een reactie achter voor RUDDY BERNIER. RUDDY BERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDDY BERNIER. Leave a respond for RUDDY BERNIER. RUDDY BERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDDY BERNIER op de google maps. Adres en contacten RUDDY BERNIER
Location of RUDDY BERNIER on the google maps. Address and contacts of RUDDY BERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDDY BERNIER RUDDY BERNIER: RAAMEXPRESS NV | Becomat BVBA | KAMIEL BAUWENS | AUTOGLAS BRUGGE | LABO VAN DIJCK FR?RES

Other related companies as RUDDY BERNIER: RAAMEXPRESS NV | Becomat BVBA | KAMIEL BAUWENS | AUTOGLAS BRUGGE | LABO VAN DIJCK FR?RES

RUDDY BERNIER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDDY BERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf RUDDY BERNIER bevindt zich op het adres: RUE DU QUESNOY 12B14; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RUDDY BERNIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDDY BERNIER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDDY BERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDDY BERNIER, openstaande posities, locatie van RUDDY BERNIER op de kaart.

RUDDY BERNIER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDDY BERNIER, company assigned to the tax number BE08441589355. The company RUDDY BERNIER is located at the address: RUE DU QUESNOY 12B14; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RUDDY BERNIER were not found.
The main activity of RUDDY BERNIER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDDY BERNIER is not available. You also can look at reviews of RUDDY BERNIER, open positions, location of RUDDY BERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDDY BERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDDY BERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDDY BERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDDY BERNIER, employees, financial statistics.