ROGER KLOECK

Contactgegevens ROGER KLOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER KLOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER KLOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE SCHAGGELEN 22; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33116188 (+32-33116188) 33116188 (+32-33116188)

Fax (fax): +32 (2) 943-34-25 +32 (2) 943-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER KLOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER KLOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER KLOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER KLOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER KLOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER KLOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER KLOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER KLOECK
Products information ROGER KLOECK

BTW identificatienummer (tax): BE05348114013
Ondernemingsnummer: 8406433105
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ROGER KLOECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER KLOECK
(Get full report from official database of BE for ROGER KLOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER KLOECK
Addition kinds of activities for ROGER KLOECK

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures

Werken bij ROGER KLOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER KLOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER KLOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER KLOECK. Looking for open vacancies in other companies

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

 • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

 • Lasser (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

 • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van ROGER KLOECK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER KLOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER KLOECK. Laat een reactie achter voor ROGER KLOECK. ROGER KLOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER KLOECK. Leave a respond for ROGER KLOECK. ROGER KLOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER KLOECK op de google maps. Adres en contacten ROGER KLOECK
Location of ROGER KLOECK on the google maps. Address and contacts of ROGER KLOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER KLOECK ROGER KLOECK: Ebroin | Act Engineering cv | DEKEYZER-WYBO | FE. HAUTIER | PHOTO DIGITAL MIROIR SPRL

Other related companies as ROGER KLOECK: Ebroin | Act Engineering cv | DEKEYZER-WYBO | FE. HAUTIER | PHOTO DIGITAL MIROIR SPRL

ROGER KLOECK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER KLOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05348114013. Het bedrijf ROGER KLOECK bevindt zich op het adres: DE SCHAGGELEN 22; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ROGER KLOECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER KLOECK is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER KLOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER KLOECK, openstaande posities, locatie van ROGER KLOECK op de kaart.

ROGER KLOECK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER KLOECK, company assigned to the tax number BE05348114013. The company ROGER KLOECK is located at the address: DE SCHAGGELEN 22; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ROGER KLOECK were not found.
The main activity of ROGER KLOECK is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER KLOECK is not available. You also can look at reviews of ROGER KLOECK, open positions, location of ROGER KLOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER KLOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER KLOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER KLOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER KLOECK, employees, financial statistics.