ROGER HERMANS

Contactgegevens ROGER HERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER HERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER HERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTSTRAAT 25; 3668; AS, België

Telefoon (phone): 89657074 (+32-89657074) 89657074 (+32-89657074)

Fax (fax): +32 (84) 576-25-19 +32 (84) 576-25-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER HERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER HERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER HERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER HERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER HERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER HERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER HERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER HERMANS
Products information ROGER HERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE07331970214
Ondernemingsnummer: 1564971923
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ROGER HERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER HERMANS
(Get full report from official database of BE for ROGER HERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER HERMANS
Addition kinds of activities for ROGER HERMANS

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
501400. Banden en buizen | Tires and tubes
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
721300. Linnengoed | Linen supply
65539902. Begraafplaatsen, onroerend goed operatie | Cemeteries, real estate operation

Werken bij ROGER HERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER HERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER HERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER HERMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-IINTERIM GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

 • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Studentenjob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

 • Microsoft Web Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Mr

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

 • Automechanieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

 • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van ROGER HERMANS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER HERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER HERMANS. Laat een reactie achter voor ROGER HERMANS. ROGER HERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER HERMANS. Leave a respond for ROGER HERMANS. ROGER HERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER HERMANS op de google maps. Adres en contacten ROGER HERMANS
Location of ROGER HERMANS on the google maps. Address and contacts of ROGER HERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER HERMANS ROGER HERMANS: RUSTHUIS SPARRENHOF | Zetelkliniek Jeunen | Vander Elst E | Gecos | LA CABOSSE

Other related companies as ROGER HERMANS: RUSTHUIS SPARRENHOF | Zetelkliniek Jeunen | Vander Elst E | Gecos | LA CABOSSE

ROGER HERMANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER HERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07331970214. Het bedrijf ROGER HERMANS bevindt zich op het adres: GROTSTRAAT 25; 3668; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ROGER HERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER HERMANS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER HERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER HERMANS, openstaande posities, locatie van ROGER HERMANS op de kaart.

ROGER HERMANS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER HERMANS, company assigned to the tax number BE07331970214. The company ROGER HERMANS is located at the address: GROTSTRAAT 25; 3668; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ROGER HERMANS were not found.
The main activity of ROGER HERMANS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER HERMANS is not available. You also can look at reviews of ROGER HERMANS, open positions, location of ROGER HERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER HERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER HERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER HERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER HERMANS, employees, financial statistics.