ROBERTO FACCHI

Contactgegevens ROBERTO FACCHI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERTO FACCHI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERTO FACCHI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST MALVOZ 73; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43673976 (+32-43673976) 43673976 (+32-43673976)

Fax (fax): +32 (59) 512-23-31 +32 (59) 512-23-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERTO FACCHI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERTO FACCHI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERTO FACCHI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERTO FACCHI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERTO FACCHI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERTO FACCHI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERTO FACCHI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERTO FACCHI
Products information ROBERTO FACCHI

BTW identificatienummer (tax): BE08216369628
Ondernemingsnummer: 7358062744
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ROBERTO FACCHI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERTO FACCHI
(Get full report from official database of BE for ROBERTO FACCHI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERTO FACCHI
Addition kinds of activities for ROBERTO FACCHI

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
27410404. Muziek, blad: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, sheet: publishing only, not printed on site
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
50820305. ladders | Ladders

Werken bij ROBERTO FACCHI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERTO FACCHI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERTO FACCHI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERTO FACCHI. Looking for open vacancies in other companies

 • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Magazijnier (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

 • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

 • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

 • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: GETFIT!

  Type: Zelfstandige activiteit

  GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

 • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van ROBERTO FACCHI in sociale netwerken
Look for responds of ROBERTO FACCHI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERTO FACCHI. Laat een reactie achter voor ROBERTO FACCHI. ROBERTO FACCHI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERTO FACCHI. Leave a respond for ROBERTO FACCHI. ROBERTO FACCHI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERTO FACCHI op de google maps. Adres en contacten ROBERTO FACCHI
Location of ROBERTO FACCHI on the google maps. Address and contacts of ROBERTO FACCHI

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERTO FACCHI ROBERTO FACCHI: Oeral Belgium | BANCONTACT-MISTER CASH | DE POST | MARC HENS | DE MUIZELAAR

Other related companies as ROBERTO FACCHI: Oeral Belgium | BANCONTACT-MISTER CASH | DE POST | MARC HENS | DE MUIZELAAR

ROBERTO FACCHI is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERTO FACCHI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08216369628. Het bedrijf ROBERTO FACCHI bevindt zich op het adres: RUE ERNEST MALVOZ 73; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ROBERTO FACCHI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERTO FACCHI is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERTO FACCHI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERTO FACCHI, openstaande posities, locatie van ROBERTO FACCHI op de kaart.

ROBERTO FACCHI is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERTO FACCHI, company assigned to the tax number BE08216369628. The company ROBERTO FACCHI is located at the address: RUE ERNEST MALVOZ 73; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ROBERTO FACCHI were not found.
The main activity of ROBERTO FACCHI is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERTO FACCHI is not available. You also can look at reviews of ROBERTO FACCHI, open positions, location of ROBERTO FACCHI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERTO FACCHI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERTO FACCHI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERTO FACCHI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERTO FACCHI, employees, financial statistics.