PROFISERVICE

Contactgegevens PROFISERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROFISERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROFISERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT PAULUSSTRAAT 19; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14311931 (+32-14311931) 14311931 (+32-14311931)

Fax (fax): +32 (82) 866-44-71 +32 (82) 866-44-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROFISERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROFISERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROFISERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROFISERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROFISERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROFISERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROFISERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROFISERVICE
Products information PROFISERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PROFISERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROFISERVICE
(Get full report from official database of BE for PROFISERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROFISERVICE
Addition kinds of activities for PROFISERVICE

369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
32720311. Palen en posten, beton | Poles and posts, concrete
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij PROFISERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROFISERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROFISERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROFISERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

 • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

 • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

 • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

 • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

 • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

 • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: BESSEMANS DAVY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van PROFISERVICE in sociale netwerken
Look for responds of PROFISERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROFISERVICE. Laat een reactie achter voor PROFISERVICE. PROFISERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROFISERVICE. Leave a respond for PROFISERVICE. PROFISERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROFISERVICE op de google maps. Adres en contacten PROFISERVICE
Location of PROFISERVICE on the google maps. Address and contacts of PROFISERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROFISERVICE PROFISERVICE: MOENS FLOWERS | J V M Advertising | T.C. RESSAIX | PIERRE JACOB | TechnoVideo

Other related companies as PROFISERVICE: MOENS FLOWERS | J V M Advertising | T.C. RESSAIX | PIERRE JACOB | TechnoVideo

PROFISERVICE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROFISERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf PROFISERVICE bevindt zich op het adres: SINT PAULUSSTRAAT 19; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PROFISERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROFISERVICE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROFISERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROFISERVICE, openstaande posities, locatie van PROFISERVICE op de kaart.

PROFISERVICE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROFISERVICE, company assigned to the tax number BE05824371337. The company PROFISERVICE is located at the address: SINT PAULUSSTRAAT 19; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PROFISERVICE were not found.
The main activity of PROFISERVICE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROFISERVICE is not available. You also can look at reviews of PROFISERVICE, open positions, location of PROFISERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROFISERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROFISERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROFISERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROFISERVICE, employees, financial statistics.