PINK NOISE

Contactgegevens PINK NOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PINK NOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PINK NOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENSE STEENWEG 254; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26462196 (+32-26462196) 26462196 (+32-26462196)

Fax (fax): +32 (55) 821-80-74 +32 (55) 821-80-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PINK NOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PINK NOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PINK NOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PINK NOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PINK NOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PINK NOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PINK NOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PINK NOISE
Products information PINK NOISE

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PINK NOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PINK NOISE
(Get full report from official database of BE for PINK NOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PINK NOISE
Addition kinds of activities for PINK NOISE

20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
94119904. Staat onderwijs afdeling | State education department

Werken bij PINK NOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PINK NOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PINK NOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PINK NOISE. Looking for open vacancies in other companies

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

  Regio: SINAAI-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: STUZO

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

 • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

 • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KORDEKOR

  Type: Vaste Job

  KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van PINK NOISE in sociale netwerken
Look for responds of PINK NOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PINK NOISE. Laat een reactie achter voor PINK NOISE. PINK NOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PINK NOISE. Leave a respond for PINK NOISE. PINK NOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PINK NOISE op de google maps. Adres en contacten PINK NOISE
Location of PINK NOISE on the google maps. Address and contacts of PINK NOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come PINK NOISE PINK NOISE: Jansen Keukens NV | OBLATENKWARTIER | J.C. DEROANNE | MARIE BERGEZ | VANDENHOVE N

Other related companies as PINK NOISE: Jansen Keukens NV | OBLATENKWARTIER | J.C. DEROANNE | MARIE BERGEZ | VANDENHOVE N

PINK NOISE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PINK NOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf PINK NOISE bevindt zich op het adres: ELSENSE STEENWEG 254; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PINK NOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PINK NOISE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PINK NOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PINK NOISE, openstaande posities, locatie van PINK NOISE op de kaart.

PINK NOISE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PINK NOISE, company assigned to the tax number BE08455047607. The company PINK NOISE is located at the address: ELSENSE STEENWEG 254; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PINK NOISE were not found.
The main activity of PINK NOISE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PINK NOISE is not available. You also can look at reviews of PINK NOISE, open positions, location of PINK NOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PINK NOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PINK NOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PINK NOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PINK NOISE, employees, financial statistics.