PHILIPPE ROBERT

Contactgegevens PHILIPPE ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ROCHES 4BB; 4170; COMBLAIN-AU-PONT, België

Telefoon (phone): 43691441 (+32-43691441) 43691441 (+32-43691441)

Fax (fax): +32 (50) 366-85-72 +32 (50) 366-85-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE ROBERT
Products information PHILIPPE ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04255798339
Ondernemingsnummer: 1371612548
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PHILIPPE ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE ROBERT
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE ROBERT
Addition kinds of activities for PHILIPPE ROBERT

26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
37130212. Tank vrachtwagen lichamen | Tank truck bodies
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij PHILIPPE ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Sbarro

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Studentenjob

  Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

 • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

  Regio: Provincie Waals Brabant

  Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

  Type: Werfreserve

  Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE ROBERT. Laat een reactie achter voor PHILIPPE ROBERT. PHILIPPE ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE ROBERT. Leave a respond for PHILIPPE ROBERT. PHILIPPE ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE ROBERT op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE ROBERT
Location of PHILIPPE ROBERT on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE ROBERT PHILIPPE ROBERT: DOMINO'S PIZZA | ALAIN DEMLENNE | Edelkost | TIERC? FRANCO-BELGE | CENTRE ETUDE PROTECTION ENVIRONN SPRL

Other related companies as PHILIPPE ROBERT: DOMINO'S PIZZA | ALAIN DEMLENNE | Edelkost | TIERC? FRANCO-BELGE | CENTRE ETUDE PROTECTION ENVIRONN SPRL

PHILIPPE ROBERT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04255798339. Het bedrijf PHILIPPE ROBERT bevindt zich op het adres: RUE DES ROCHES 4BB; 4170; COMBLAIN-AU-PONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PHILIPPE ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE ROBERT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE ROBERT, openstaande posities, locatie van PHILIPPE ROBERT op de kaart.

PHILIPPE ROBERT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE ROBERT, company assigned to the tax number BE04255798339. The company PHILIPPE ROBERT is located at the address: RUE DES ROCHES 4BB; 4170; COMBLAIN-AU-PONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PHILIPPE ROBERT were not found.
The main activity of PHILIPPE ROBERT is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE ROBERT is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE ROBERT, open positions, location of PHILIPPE ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE ROBERT, employees, financial statistics.