PHILIPPE BONTEMPS

Contactgegevens PHILIPPE BONTEMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE BONTEMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE BONTEMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-MARTIN 106; 6860; LEGLISE, België

Telefoon (phone): 61255332 (+32-61255332) 61255332 (+32-61255332)

Fax (fax): +32 (58) 134-87-36 +32 (58) 134-87-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE BONTEMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE BONTEMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE BONTEMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE BONTEMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE BONTEMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE BONTEMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE BONTEMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE BONTEMPS
Products information PHILIPPE BONTEMPS

BTW identificatienummer (tax): BE06137481689
Ondernemingsnummer: 2491943359
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PHILIPPE BONTEMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE BONTEMPS
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE BONTEMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE BONTEMPS
Addition kinds of activities for PHILIPPE BONTEMPS

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
50910301. Visserij | Fishing tackle
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij PHILIPPE BONTEMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE BONTEMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE BONTEMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE BONTEMPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Care Contact (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SILHOUELLE

  Type: Studentenjob

  Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

 • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

 • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

 • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KARCHER

  Type: Vaste Job

  Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • enthousiaste kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

  Type: Vaste Job

  Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

 • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: OOKJG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

 • DERMATOLOOG (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE BONTEMPS in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE BONTEMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE BONTEMPS. Laat een reactie achter voor PHILIPPE BONTEMPS. PHILIPPE BONTEMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE BONTEMPS. Leave a respond for PHILIPPE BONTEMPS. PHILIPPE BONTEMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE BONTEMPS op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE BONTEMPS
Location of PHILIPPE BONTEMPS on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE BONTEMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE BONTEMPS PHILIPPE BONTEMPS: Surf-In | DENNE ELECTRICIT? | CAVE ST.FRAN?OIS | VANDENABEELE P. | Chimay Viandes

Other related companies as PHILIPPE BONTEMPS: Surf-In | DENNE ELECTRICIT? | CAVE ST.FRAN?OIS | VANDENABEELE P. | Chimay Viandes

PHILIPPE BONTEMPS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE BONTEMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06137481689. Het bedrijf PHILIPPE BONTEMPS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-MARTIN 106; 6860; LEGLISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PHILIPPE BONTEMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE BONTEMPS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE BONTEMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE BONTEMPS, openstaande posities, locatie van PHILIPPE BONTEMPS op de kaart.

PHILIPPE BONTEMPS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE BONTEMPS, company assigned to the tax number BE06137481689. The company PHILIPPE BONTEMPS is located at the address: RUE SAINT-MARTIN 106; 6860; LEGLISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PHILIPPE BONTEMPS were not found.
The main activity of PHILIPPE BONTEMPS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE BONTEMPS is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE BONTEMPS, open positions, location of PHILIPPE BONTEMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE BONTEMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE BONTEMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE BONTEMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE BONTEMPS, employees, financial statistics.