PETER DEDROOG

Contactgegevens PETER DEDROOG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER DEDROOG: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER DEDROOG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANZENPOELSTRAAT 34; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89756577 (+32-89756577) 89756577 (+32-89756577)

Fax (fax): +32 (3) 976-93-34 +32 (3) 976-93-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER DEDROOG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER DEDROOG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER DEDROOG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER DEDROOG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER DEDROOG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER DEDROOG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER DEDROOG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER DEDROOG
Products information PETER DEDROOG

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PETER DEDROOG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER DEDROOG
(Get full report from official database of BE for PETER DEDROOG)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER DEDROOG
Addition kinds of activities for PETER DEDROOG

22110409. Velours | Velours
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij PETER DEDROOG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER DEDROOG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER DEDROOG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER DEDROOG. Looking for open vacancies in other companies

 • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

 • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

 • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

 • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: KEYAKI G.T

  Type: Studentenjob

  Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

 • Etudiant (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

 • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

Zoek naar antwoorden van PETER DEDROOG in sociale netwerken
Look for responds of PETER DEDROOG in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER DEDROOG. Laat een reactie achter voor PETER DEDROOG. PETER DEDROOG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER DEDROOG. Leave a respond for PETER DEDROOG. PETER DEDROOG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER DEDROOG op de google maps. Adres en contacten PETER DEDROOG
Location of PETER DEDROOG on the google maps. Address and contacts of PETER DEDROOG

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER DEDROOG PETER DEDROOG: AUTOVEILIGHEID NV | Gustaaf | DUBOIS BVBA | VAN MELCKEBEKE H.H.M.F. | HILMAG INTERIEURBOUW

Other related companies as PETER DEDROOG: AUTOVEILIGHEID NV | Gustaaf | DUBOIS BVBA | VAN MELCKEBEKE H.H.M.F. | HILMAG INTERIEURBOUW

PETER DEDROOG is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER DEDROOG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf PETER DEDROOG bevindt zich op het adres: GANZENPOELSTRAAT 34; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PETER DEDROOG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER DEDROOG is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER DEDROOG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER DEDROOG, openstaande posities, locatie van PETER DEDROOG op de kaart.

PETER DEDROOG is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER DEDROOG, company assigned to the tax number BE04805664062. The company PETER DEDROOG is located at the address: GANZENPOELSTRAAT 34; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PETER DEDROOG were not found.
The main activity of PETER DEDROOG is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER DEDROOG is not available. You also can look at reviews of PETER DEDROOG, open positions, location of PETER DEDROOG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER DEDROOG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER DEDROOG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER DEDROOG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER DEDROOG, employees, financial statistics.