PASQUALE ALBANESE

Contactgegevens PASQUALE ALBANESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASQUALE ALBANESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASQUALE ALBANESE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTR?E 9; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42640092 (+32-42640092) 42640092 (+32-42640092)

Fax (fax): +32 (87) 105-51-65 +32 (87) 105-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASQUALE ALBANESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASQUALE ALBANESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASQUALE ALBANESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASQUALE ALBANESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASQUALE ALBANESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASQUALE ALBANESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASQUALE ALBANESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASQUALE ALBANESE
Products information PASQUALE ALBANESE

BTW identificatienummer (tax): BE03353820800
Ondernemingsnummer: 7303131103
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PASQUALE ALBANESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASQUALE ALBANESE
(Get full report from official database of BE for PASQUALE ALBANESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASQUALE ALBANESE
Addition kinds of activities for PASQUALE ALBANESE

24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
27619900. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
51691006. Terpentijn | Turpentine
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
57190402. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij PASQUALE ALBANESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASQUALE ALBANESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASQUALE ALBANESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASQUALE ALBANESE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: S BILT

  Type: Studentenjob

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: INNI group

  Type: Vaste Job

  Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

 • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

 • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van PASQUALE ALBANESE in sociale netwerken
Look for responds of PASQUALE ALBANESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASQUALE ALBANESE. Laat een reactie achter voor PASQUALE ALBANESE. PASQUALE ALBANESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASQUALE ALBANESE. Leave a respond for PASQUALE ALBANESE. PASQUALE ALBANESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASQUALE ALBANESE op de google maps. Adres en contacten PASQUALE ALBANESE
Location of PASQUALE ALBANESE on the google maps. Address and contacts of PASQUALE ALBANESE

Andere gerelateerde bedrijven als come PASQUALE ALBANESE PASQUALE ALBANESE: AM?RICAIN TRAVEL HOUSE | LES GLYCINES | JV Soft | VERSTRAETE GEBR | INGE DEBROUWERE

Other related companies as PASQUALE ALBANESE: AM?RICAIN TRAVEL HOUSE | LES GLYCINES | JV Soft | VERSTRAETE GEBR | INGE DEBROUWERE

PASQUALE ALBANESE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASQUALE ALBANESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03353820800. Het bedrijf PASQUALE ALBANESE bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTR?E 9; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PASQUALE ALBANESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASQUALE ALBANESE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASQUALE ALBANESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASQUALE ALBANESE, openstaande posities, locatie van PASQUALE ALBANESE op de kaart.

PASQUALE ALBANESE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASQUALE ALBANESE, company assigned to the tax number BE03353820800. The company PASQUALE ALBANESE is located at the address: RUE JULES DESTR?E 9; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PASQUALE ALBANESE were not found.
The main activity of PASQUALE ALBANESE is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PASQUALE ALBANESE is not available. You also can look at reviews of PASQUALE ALBANESE, open positions, location of PASQUALE ALBANESE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASQUALE ALBANESE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASQUALE ALBANESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASQUALE ALBANESE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASQUALE ALBANESE, employees, financial statistics.