ONDERDELENHUIS

Contactgegevens ONDERDELENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERDELENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERDELENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIVELMARKT 6; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11224762 (+32-11224762) 11224762 (+32-11224762)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERDELENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERDELENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERDELENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERDELENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERDELENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERDELENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERDELENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERDELENHUIS
Products information ONDERDELENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ONDERDELENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERDELENHUIS
(Get full report from official database of BE for ONDERDELENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERDELENHUIS
Addition kinds of activities for ONDERDELENHUIS

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority

Werken bij ONDERDELENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERDELENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERDELENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERDELENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

 • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

 • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

 • Student kassa (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

 • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Tabakoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ONDERDELENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of ONDERDELENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERDELENHUIS. Laat een reactie achter voor ONDERDELENHUIS. ONDERDELENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERDELENHUIS. Leave a respond for ONDERDELENHUIS. ONDERDELENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERDELENHUIS op de google maps. Adres en contacten ONDERDELENHUIS
Location of ONDERDELENHUIS on the google maps. Address and contacts of ONDERDELENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERDELENHUIS ONDERDELENHUIS: Relay | Wilabras SPRL | CARREFOUR - MAXITEC | KREYMBORG | Graphiline

Other related companies as ONDERDELENHUIS: Relay | Wilabras SPRL | CARREFOUR - MAXITEC | KREYMBORG | Graphiline

ONDERDELENHUIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERDELENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf ONDERDELENHUIS bevindt zich op het adres: ZUIVELMARKT 6; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ONDERDELENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERDELENHUIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERDELENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERDELENHUIS, openstaande posities, locatie van ONDERDELENHUIS op de kaart.

ONDERDELENHUIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERDELENHUIS, company assigned to the tax number BE01935485839. The company ONDERDELENHUIS is located at the address: ZUIVELMARKT 6; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ONDERDELENHUIS were not found.
The main activity of ONDERDELENHUIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERDELENHUIS is not available. You also can look at reviews of ONDERDELENHUIS, open positions, location of ONDERDELENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERDELENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERDELENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERDELENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERDELENHUIS, employees, financial statistics.