NILFISK ADVANCE

Contactgegevens NILFISK ADVANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NILFISK ADVANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NILFISK ADVANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLESTRAAT 18; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51203832 (+32-51203832) 51203832 (+32-51203832)

Fax (fax): +32 (51) 155-47-77 +32 (51) 155-47-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NILFISK ADVANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NILFISK ADVANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NILFISK ADVANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NILFISK ADVANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NILFISK ADVANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NILFISK ADVANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NILFISK ADVANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NILFISK ADVANCE
Products information NILFISK ADVANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08035919189
Ondernemingsnummer: 5234130859
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NILFISK ADVANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NILFISK ADVANCE
(Get full report from official database of BE for NILFISK ADVANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NILFISK ADVANCE
Addition kinds of activities for NILFISK ADVANCE

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
637100. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
17529908. Houten vloerinstallatie en renovatie | Wood floor installation and refinishing
20130200. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij NILFISK ADVANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NILFISK ADVANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NILFISK ADVANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NILFISK ADVANCE. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

 • Loodgieter (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

 • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

 • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

  Regio: LEFFINGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

 • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Studentenjob

  Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

 • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: ROZENBERG

  Type: Vaste Job

  Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

 • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

 • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

 • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van NILFISK ADVANCE in sociale netwerken
Look for responds of NILFISK ADVANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NILFISK ADVANCE. Laat een reactie achter voor NILFISK ADVANCE. NILFISK ADVANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NILFISK ADVANCE. Leave a respond for NILFISK ADVANCE. NILFISK ADVANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NILFISK ADVANCE op de google maps. Adres en contacten NILFISK ADVANCE
Location of NILFISK ADVANCE on the google maps. Address and contacts of NILFISK ADVANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come NILFISK ADVANCE NILFISK ADVANCE: RAOUL BROTCORNE SA | DECLERCK D. & Z. | MAREDO | Ficher | Premecan SPRL

Other related companies as NILFISK ADVANCE: RAOUL BROTCORNE SA | DECLERCK D. & Z. | MAREDO | Ficher | Premecan SPRL

NILFISK ADVANCE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NILFISK ADVANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035919189. Het bedrijf NILFISK ADVANCE bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLESTRAAT 18; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in NILFISK ADVANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NILFISK ADVANCE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NILFISK ADVANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NILFISK ADVANCE, openstaande posities, locatie van NILFISK ADVANCE op de kaart.

NILFISK ADVANCE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NILFISK ADVANCE, company assigned to the tax number BE08035919189. The company NILFISK ADVANCE is located at the address: GUIDO GEZELLESTRAAT 18; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in NILFISK ADVANCE were not found.
The main activity of NILFISK ADVANCE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NILFISK ADVANCE is not available. You also can look at reviews of NILFISK ADVANCE, open positions, location of NILFISK ADVANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NILFISK ADVANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NILFISK ADVANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NILFISK ADVANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NILFISK ADVANCE, employees, financial statistics.