MERCURY HOUSE

Contactgegevens MERCURY HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCURY HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCURY HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTEGEMSTRAAT 10; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755466 (+32-56755466) 56755466 (+32-56755466)

Fax (fax): +32 (15) 334-13-39 +32 (15) 334-13-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCURY HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCURY HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCURY HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCURY HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCURY HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCURY HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCURY HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCURY HOUSE
Products information MERCURY HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE09286163330
Ondernemingsnummer: 7196289062
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MERCURY HOUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCURY HOUSE
(Get full report from official database of BE for MERCURY HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCURY HOUSE
Addition kinds of activities for MERCURY HOUSE

3495. Draadveren | Wire springs
5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
20840201. Brandewijn | Brandy
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
24991304. Zaagsel, reground | Sawdust, reground
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire

Werken bij MERCURY HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCURY HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCURY HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCURY HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

 • Student FItness-onthaal (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BOOM - FIT

  Type: Studentenjob

  Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

 • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

 • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

  Type: Vaste Job

  · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • IT Business analyst (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

 • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Materiaalmeester (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van MERCURY HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of MERCURY HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCURY HOUSE. Laat een reactie achter voor MERCURY HOUSE. MERCURY HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCURY HOUSE. Leave a respond for MERCURY HOUSE. MERCURY HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCURY HOUSE op de google maps. Adres en contacten MERCURY HOUSE
Location of MERCURY HOUSE on the google maps. Address and contacts of MERCURY HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCURY HOUSE MERCURY HOUSE: FA. VANQUAETHEM | SAM GRANATA | HUBERT D'HANYNS | PARFUMERIE CENTER LATEM | ROEBBEN J.

Other related companies as MERCURY HOUSE: FA. VANQUAETHEM | SAM GRANATA | HUBERT D'HANYNS | PARFUMERIE CENTER LATEM | ROEBBEN J.

MERCURY HOUSE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCURY HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286163330. Het bedrijf MERCURY HOUSE bevindt zich op het adres: OTEGEMSTRAAT 10; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MERCURY HOUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCURY HOUSE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCURY HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCURY HOUSE, openstaande posities, locatie van MERCURY HOUSE op de kaart.

MERCURY HOUSE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCURY HOUSE, company assigned to the tax number BE09286163330. The company MERCURY HOUSE is located at the address: OTEGEMSTRAAT 10; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MERCURY HOUSE were not found.
The main activity of MERCURY HOUSE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCURY HOUSE is not available. You also can look at reviews of MERCURY HOUSE, open positions, location of MERCURY HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCURY HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCURY HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCURY HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCURY HOUSE, employees, financial statistics.