MARNICK CANDAELE

Contactgegevens MARNICK CANDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARNICK CANDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARNICK CANDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 49; 8906; IEPER, België

Telefoon (phone): 57335949 (+32-57335949) 57335949 (+32-57335949)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARNICK CANDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARNICK CANDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARNICK CANDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARNICK CANDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARNICK CANDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARNICK CANDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARNICK CANDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARNICK CANDAELE
Products information MARNICK CANDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MARNICK CANDAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARNICK CANDAELE
(Get full report from official database of BE for MARNICK CANDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARNICK CANDAELE
Addition kinds of activities for MARNICK CANDAELE

13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
35230100. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij MARNICK CANDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARNICK CANDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARNICK CANDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARNICK CANDAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

 • Product manager document automation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

 • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

 • Elektricien (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

 • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Customer Service Representative (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

 • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

 • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Flexijob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Medewerker hotel (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: T'BUSKRUID

  Type: Flexijob

  Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van MARNICK CANDAELE in sociale netwerken
Look for responds of MARNICK CANDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARNICK CANDAELE. Laat een reactie achter voor MARNICK CANDAELE. MARNICK CANDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARNICK CANDAELE. Leave a respond for MARNICK CANDAELE. MARNICK CANDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARNICK CANDAELE op de google maps. Adres en contacten MARNICK CANDAELE
Location of MARNICK CANDAELE on the google maps. Address and contacts of MARNICK CANDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARNICK CANDAELE MARNICK CANDAELE: DE SMEDT ELEKTRO | Wassalon Miele | CR?CHE ULENSPIEGEL | FRANCE HOTTERBEEX | SCHNALL, DAVID

Other related companies as MARNICK CANDAELE: DE SMEDT ELEKTRO | Wassalon Miele | CR?CHE ULENSPIEGEL | FRANCE HOTTERBEEX | SCHNALL, DAVID

MARNICK CANDAELE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARNICK CANDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf MARNICK CANDAELE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 49; 8906; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARNICK CANDAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARNICK CANDAELE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARNICK CANDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARNICK CANDAELE, openstaande posities, locatie van MARNICK CANDAELE op de kaart.

MARNICK CANDAELE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARNICK CANDAELE, company assigned to the tax number BE08254547119. The company MARNICK CANDAELE is located at the address: IEPERSTRAAT 49; 8906; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARNICK CANDAELE were not found.
The main activity of MARNICK CANDAELE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARNICK CANDAELE is not available. You also can look at reviews of MARNICK CANDAELE, open positions, location of MARNICK CANDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARNICK CANDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARNICK CANDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARNICK CANDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARNICK CANDAELE, employees, financial statistics.