MARCEL VAN RECHEM

Contactgegevens MARCEL VAN RECHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL VAN RECHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL VAN RECHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 410; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16445310 (+32-16445310) 16445310 (+32-16445310)

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL VAN RECHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL VAN RECHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL VAN RECHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL VAN RECHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL VAN RECHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL VAN RECHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL VAN RECHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL VAN RECHEM
Products information MARCEL VAN RECHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MARCEL VAN RECHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL VAN RECHEM
(Get full report from official database of BE for MARCEL VAN RECHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL VAN RECHEM
Addition kinds of activities for MARCEL VAN RECHEM

336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij MARCEL VAN RECHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL VAN RECHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL VAN RECHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL VAN RECHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

 • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

 • Inpakker (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Agilitas Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

 • Huishoudhulp De Haan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij 12U in de week bij 1 gezin werken als huishoudhulp? Contacteer ons snel voor meer informatie

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

 • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POLET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

 • Osteopaat (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van MARCEL VAN RECHEM in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL VAN RECHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL VAN RECHEM. Laat een reactie achter voor MARCEL VAN RECHEM. MARCEL VAN RECHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL VAN RECHEM. Leave a respond for MARCEL VAN RECHEM. MARCEL VAN RECHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL VAN RECHEM op de google maps. Adres en contacten MARCEL VAN RECHEM
Location of MARCEL VAN RECHEM on the google maps. Address and contacts of MARCEL VAN RECHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL VAN RECHEM MARCEL VAN RECHEM: CC Bouw & Renovatie BVBA | GUALANDI | BUREAU AZUR | Betane | CAMILLE NAMMOUR

Other related companies as MARCEL VAN RECHEM: CC Bouw & Renovatie BVBA | GUALANDI | BUREAU AZUR | Betane | CAMILLE NAMMOUR

MARCEL VAN RECHEM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL VAN RECHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf MARCEL VAN RECHEM bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 410; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARCEL VAN RECHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL VAN RECHEM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL VAN RECHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL VAN RECHEM, openstaande posities, locatie van MARCEL VAN RECHEM op de kaart.

MARCEL VAN RECHEM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL VAN RECHEM, company assigned to the tax number BE07143554687. The company MARCEL VAN RECHEM is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 410; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARCEL VAN RECHEM were not found.
The main activity of MARCEL VAN RECHEM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL VAN RECHEM is not available. You also can look at reviews of MARCEL VAN RECHEM, open positions, location of MARCEL VAN RECHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL VAN RECHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL VAN RECHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL VAN RECHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL VAN RECHEM, employees, financial statistics.