MARCEL PIPELEERS

Contactgegevens MARCEL PIPELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL PIPELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL PIPELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE STEENWEG 32; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 11485178 (+32-11485178) 11485178 (+32-11485178)

Fax (fax): +32 (9) 226-15-47 +32 (9) 226-15-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL PIPELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL PIPELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL PIPELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL PIPELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL PIPELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL PIPELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL PIPELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL PIPELEERS
Products information MARCEL PIPELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MARCEL PIPELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL PIPELEERS
(Get full report from official database of BE for MARCEL PIPELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL PIPELEERS
Addition kinds of activities for MARCEL PIPELEERS

8412. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
275209. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
50310304. Deuren, nec | Doors, nec
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive

Werken bij MARCEL PIPELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL PIPELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL PIPELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL PIPELEERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

 • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

  Type: Vaste Job

  Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

 • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

Zoek naar antwoorden van MARCEL PIPELEERS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL PIPELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL PIPELEERS. Laat een reactie achter voor MARCEL PIPELEERS. MARCEL PIPELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL PIPELEERS. Leave a respond for MARCEL PIPELEERS. MARCEL PIPELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL PIPELEERS op de google maps. Adres en contacten MARCEL PIPELEERS
Location of MARCEL PIPELEERS on the google maps. Address and contacts of MARCEL PIPELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL PIPELEERS MARCEL PIPELEERS: L'ENTREE LIVRE | BERT | INSTITUT VAL D'AISNE | Dochez-Hotton (D茅coration) | Belgomine NV

Other related companies as MARCEL PIPELEERS: L'ENTREE LIVRE | BERT | INSTITUT VAL D'AISNE | Dochez-Hotton (D茅coration) | Belgomine NV

MARCEL PIPELEERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL PIPELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf MARCEL PIPELEERS bevindt zich op het adres: NIEUWE STEENWEG 32; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARCEL PIPELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL PIPELEERS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL PIPELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL PIPELEERS, openstaande posities, locatie van MARCEL PIPELEERS op de kaart.

MARCEL PIPELEERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL PIPELEERS, company assigned to the tax number BE01633361816. The company MARCEL PIPELEERS is located at the address: NIEUWE STEENWEG 32; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARCEL PIPELEERS were not found.
The main activity of MARCEL PIPELEERS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL PIPELEERS is not available. You also can look at reviews of MARCEL PIPELEERS, open positions, location of MARCEL PIPELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL PIPELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL PIPELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL PIPELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL PIPELEERS, employees, financial statistics.