MARCEL GIELISSEN

Contactgegevens MARCEL GIELISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL GIELISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL GIELISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE HERESTEEG 74; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11522148 (+32-11522148) 11522148 (+32-11522148)

Fax (fax): +32 (86) 130-29-52 +32 (86) 130-29-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL GIELISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL GIELISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL GIELISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL GIELISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL GIELISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL GIELISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL GIELISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL GIELISSEN
Products information MARCEL GIELISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03917694091
Ondernemingsnummer: 2871520996
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MARCEL GIELISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL GIELISSEN
(Get full report from official database of BE for MARCEL GIELISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL GIELISSEN
Addition kinds of activities for MARCEL GIELISSEN

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
36120304. Elektrische oven transformatoren | Electric furnace transformers
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec

Werken bij MARCEL GIELISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL GIELISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL GIELISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL GIELISSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

 • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

 • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

 • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

 • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

 • Orderbegeleider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

 • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Teamleader administratie (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van MARCEL GIELISSEN in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL GIELISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL GIELISSEN. Laat een reactie achter voor MARCEL GIELISSEN. MARCEL GIELISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL GIELISSEN. Leave a respond for MARCEL GIELISSEN. MARCEL GIELISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL GIELISSEN op de google maps. Adres en contacten MARCEL GIELISSEN
Location of MARCEL GIELISSEN on the google maps. Address and contacts of MARCEL GIELISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL GIELISSEN MARCEL GIELISSEN: MERCO MACHINES NV | Atelier du Cheveu SPRL | FASSINI | Goessens Marc | Merckx Elise

Other related companies as MARCEL GIELISSEN: MERCO MACHINES NV | Atelier du Cheveu SPRL | FASSINI | Goessens Marc | Merckx Elise

MARCEL GIELISSEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL GIELISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917694091. Het bedrijf MARCEL GIELISSEN bevindt zich op het adres: KLEINE HERESTEEG 74; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARCEL GIELISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL GIELISSEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL GIELISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL GIELISSEN, openstaande posities, locatie van MARCEL GIELISSEN op de kaart.

MARCEL GIELISSEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL GIELISSEN, company assigned to the tax number BE03917694091. The company MARCEL GIELISSEN is located at the address: KLEINE HERESTEEG 74; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARCEL GIELISSEN were not found.
The main activity of MARCEL GIELISSEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL GIELISSEN is not available. You also can look at reviews of MARCEL GIELISSEN, open positions, location of MARCEL GIELISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL GIELISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL GIELISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL GIELISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL GIELISSEN, employees, financial statistics.