MARC WOUTERS

Contactgegevens MARC WOUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC WOUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC WOUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 162; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14679993 (+32-14679993) 14679993 (+32-14679993)

Fax (fax): +32 (13) 271-87-17 +32 (13) 271-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC WOUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC WOUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC WOUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC WOUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC WOUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC WOUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC WOUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC WOUTERS
Products information MARC WOUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MARC WOUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC WOUTERS
(Get full report from official database of BE for MARC WOUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC WOUTERS
Addition kinds of activities for MARC WOUTERS

769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
35410204. Deburring machines | Deburring machines
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food

Werken bij MARC WOUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC WOUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC WOUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC WOUTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Labo medewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

 • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

 • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: FRITUUR EUGENE

  Type: Studentenjob

  Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

 • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

 • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Hulpkok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ALITIA

  Type: Vaste Job

  Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van MARC WOUTERS in sociale netwerken
Look for responds of MARC WOUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC WOUTERS. Laat een reactie achter voor MARC WOUTERS. MARC WOUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC WOUTERS. Leave a respond for MARC WOUTERS. MARC WOUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC WOUTERS op de google maps. Adres en contacten MARC WOUTERS
Location of MARC WOUTERS on the google maps. Address and contacts of MARC WOUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC WOUTERS MARC WOUTERS: FLMARTENS MK BVBA | TEKNO-LAM SA | TEXACO | Opale SCRL | Société Liégeoise de Gestion et de Révision Soligere

Other related companies as MARC WOUTERS: FLMARTENS MK BVBA | TEKNO-LAM SA | TEXACO | Opale SCRL | Société Liégeoise de Gestion et de Révision Soligere

MARC WOUTERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC WOUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf MARC WOUTERS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 162; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARC WOUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC WOUTERS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC WOUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC WOUTERS, openstaande posities, locatie van MARC WOUTERS op de kaart.

MARC WOUTERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC WOUTERS, company assigned to the tax number BE01775634765. The company MARC WOUTERS is located at the address: KERKSTRAAT 162; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARC WOUTERS were not found.
The main activity of MARC WOUTERS is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC WOUTERS is not available. You also can look at reviews of MARC WOUTERS, open positions, location of MARC WOUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC WOUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC WOUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC WOUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC WOUTERS, employees, financial statistics.