MAISON TELECTRO

Contactgegevens MAISON TELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON TELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON TELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DES ARDENNES 50; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43432904 (+32-43432904) 43432904 (+32-43432904)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON TELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON TELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON TELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON TELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON TELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON TELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON TELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON TELECTRO
Products information MAISON TELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MAISON TELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON TELECTRO
(Get full report from official database of BE for MAISON TELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON TELECTRO
Addition kinds of activities for MAISON TELECTRO

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
17999906. Kernboren en snijden | Core drilling and cutting
21319903. Snuif | Snuff
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec

Werken bij MAISON TELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON TELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON TELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON TELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

 • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

 • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

 • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

 • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

 • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

 • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Leercontract

  Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van MAISON TELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of MAISON TELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON TELECTRO. Laat een reactie achter voor MAISON TELECTRO. MAISON TELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON TELECTRO. Leave a respond for MAISON TELECTRO. MAISON TELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON TELECTRO op de google maps. Adres en contacten MAISON TELECTRO
Location of MAISON TELECTRO on the google maps. Address and contacts of MAISON TELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON TELECTRO MAISON TELECTRO: FIDAFISC | DESMET CARLOS | I.M.P.P Val d'Aisne | Roofthooft T Tuinaannemingen BVBA | JEAN-CHARLES HOUDART

Other related companies as MAISON TELECTRO: FIDAFISC | DESMET CARLOS | I.M.P.P Val d'Aisne | Roofthooft T Tuinaannemingen BVBA | JEAN-CHARLES HOUDART

MAISON TELECTRO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON TELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf MAISON TELECTRO bevindt zich op het adres: QUAI DES ARDENNES 50; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON TELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON TELECTRO is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON TELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON TELECTRO, openstaande posities, locatie van MAISON TELECTRO op de kaart.

MAISON TELECTRO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON TELECTRO, company assigned to the tax number BE08101562500. The company MAISON TELECTRO is located at the address: QUAI DES ARDENNES 50; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON TELECTRO were not found.
The main activity of MAISON TELECTRO is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON TELECTRO is not available. You also can look at reviews of MAISON TELECTRO, open positions, location of MAISON TELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON TELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON TELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON TELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON TELECTRO, employees, financial statistics.