MAISON SALMON-DUBOIS

Contactgegevens MAISON SALMON-DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON SALMON-DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON SALMON-DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE STR?E 78; 5650; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71533192 (+32-71533192) 71533192 (+32-71533192)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON SALMON-DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON SALMON-DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON SALMON-DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON SALMON-DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON SALMON-DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON SALMON-DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON SALMON-DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON SALMON-DUBOIS
Products information MAISON SALMON-DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON SALMON-DUBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON SALMON-DUBOIS
(Get full report from official database of BE for MAISON SALMON-DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON SALMON-DUBOIS
Addition kinds of activities for MAISON SALMON-DUBOIS

0252. Kip eieren | Chicken eggs
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
36779901. Baluns | Baluns
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij MAISON SALMON-DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON SALMON-DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON SALMON-DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON SALMON-DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

 • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

 • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van MAISON SALMON-DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON SALMON-DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON SALMON-DUBOIS. Laat een reactie achter voor MAISON SALMON-DUBOIS. MAISON SALMON-DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON SALMON-DUBOIS. Leave a respond for MAISON SALMON-DUBOIS. MAISON SALMON-DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON SALMON-DUBOIS op de google maps. Adres en contacten MAISON SALMON-DUBOIS
Location of MAISON SALMON-DUBOIS on the google maps. Address and contacts of MAISON SALMON-DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON SALMON-DUBOIS MAISON SALMON-DUBOIS: ALG. ZIEKENHUIS VESALIUS | FIMAC/G-MAC MANAGEMENT CONSULTANTS | VAN HOORDE & Zn BVBA | Européenne du Nettoyage SPRL | Van De Voorde J

Other related companies as MAISON SALMON-DUBOIS: ALG. ZIEKENHUIS VESALIUS | FIMAC/G-MAC MANAGEMENT CONSULTANTS | VAN HOORDE & Zn BVBA | Européenne du Nettoyage SPRL | Van De Voorde J

MAISON SALMON-DUBOIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON SALMON-DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf MAISON SALMON-DUBOIS bevindt zich op het adres: RUE DE STR?E 78; 5650; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON SALMON-DUBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON SALMON-DUBOIS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON SALMON-DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON SALMON-DUBOIS, openstaande posities, locatie van MAISON SALMON-DUBOIS op de kaart.

MAISON SALMON-DUBOIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON SALMON-DUBOIS, company assigned to the tax number BE06369567871. The company MAISON SALMON-DUBOIS is located at the address: RUE DE STR?E 78; 5650; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON SALMON-DUBOIS were not found.
The main activity of MAISON SALMON-DUBOIS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON SALMON-DUBOIS is not available. You also can look at reviews of MAISON SALMON-DUBOIS, open positions, location of MAISON SALMON-DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON SALMON-DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON SALMON-DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON SALMON-DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON SALMON-DUBOIS, employees, financial statistics.