MAISON RUCQUOY

Contactgegevens MAISON RUCQUOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON RUCQUOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON RUCQUOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TILLEUL 30; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71850465 (+32-71850465) 71850465 (+32-71850465)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON RUCQUOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON RUCQUOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON RUCQUOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON RUCQUOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON RUCQUOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON RUCQUOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON RUCQUOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON RUCQUOY
Products information MAISON RUCQUOY

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON RUCQUOY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON RUCQUOY
(Get full report from official database of BE for MAISON RUCQUOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON RUCQUOY
Addition kinds of activities for MAISON RUCQUOY

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning

Werken bij MAISON RUCQUOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON RUCQUOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON RUCQUOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON RUCQUOY. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

 • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

 • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

 • Student enquêteur (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

 • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

 • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: KP DECO

  Type: Vaste Job

  Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

 • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van MAISON RUCQUOY in sociale netwerken
Look for responds of MAISON RUCQUOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON RUCQUOY. Laat een reactie achter voor MAISON RUCQUOY. MAISON RUCQUOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON RUCQUOY. Leave a respond for MAISON RUCQUOY. MAISON RUCQUOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON RUCQUOY op de google maps. Adres en contacten MAISON RUCQUOY
Location of MAISON RUCQUOY on the google maps. Address and contacts of MAISON RUCQUOY

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON RUCQUOY MAISON RUCQUOY: JEAN EXELMANS | JEAN-PIERRE DECAMP | PATRICK VANHOUTTE | A. BORGONJON | JACQUELINE ROUSSELLE

Other related companies as MAISON RUCQUOY: JEAN EXELMANS | JEAN-PIERRE DECAMP | PATRICK VANHOUTTE | A. BORGONJON | JACQUELINE ROUSSELLE

MAISON RUCQUOY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON RUCQUOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf MAISON RUCQUOY bevindt zich op het adres: RUE DU TILLEUL 30; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON RUCQUOY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON RUCQUOY is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON RUCQUOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON RUCQUOY, openstaande posities, locatie van MAISON RUCQUOY op de kaart.

MAISON RUCQUOY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON RUCQUOY, company assigned to the tax number BE04346160888. The company MAISON RUCQUOY is located at the address: RUE DU TILLEUL 30; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON RUCQUOY were not found.
The main activity of MAISON RUCQUOY is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON RUCQUOY is not available. You also can look at reviews of MAISON RUCQUOY, open positions, location of MAISON RUCQUOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON RUCQUOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON RUCQUOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON RUCQUOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON RUCQUOY, employees, financial statistics.