MAISON MARINO TECNIC

Contactgegevens MAISON MARINO TECNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON MARINO TECNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON MARINO TECNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA WALLONIE 2BE; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42784689 (+32-42784689) 42784689 (+32-42784689)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON MARINO TECNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON MARINO TECNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON MARINO TECNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON MARINO TECNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON MARINO TECNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON MARINO TECNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON MARINO TECNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON MARINO TECNIC
Products information MAISON MARINO TECNIC

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MAISON MARINO TECNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON MARINO TECNIC
(Get full report from official database of BE for MAISON MARINO TECNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON MARINO TECNIC
Addition kinds of activities for MAISON MARINO TECNIC

348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
39449900. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec

Werken bij MAISON MARINO TECNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON MARINO TECNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON MARINO TECNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON MARINO TECNIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

 • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

 • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

 • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

 • Operator vaste nacht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

 • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • Zelfstandige verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

Zoek naar antwoorden van MAISON MARINO TECNIC in sociale netwerken
Look for responds of MAISON MARINO TECNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON MARINO TECNIC. Laat een reactie achter voor MAISON MARINO TECNIC. MAISON MARINO TECNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON MARINO TECNIC. Leave a respond for MAISON MARINO TECNIC. MAISON MARINO TECNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON MARINO TECNIC op de google maps. Adres en contacten MAISON MARINO TECNIC
Location of MAISON MARINO TECNIC on the google maps. Address and contacts of MAISON MARINO TECNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON MARINO TECNIC MAISON MARINO TECNIC: HAIRCLINIC | KAPSALON HILDE | Libeert Ph | THIERRY VINCK | STEVE BERT

Other related companies as MAISON MARINO TECNIC: HAIRCLINIC | KAPSALON HILDE | Libeert Ph | THIERRY VINCK | STEVE BERT

MAISON MARINO TECNIC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON MARINO TECNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf MAISON MARINO TECNIC bevindt zich op het adres: RUE DE LA WALLONIE 2BE; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON MARINO TECNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON MARINO TECNIC is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON MARINO TECNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON MARINO TECNIC, openstaande posities, locatie van MAISON MARINO TECNIC op de kaart.

MAISON MARINO TECNIC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON MARINO TECNIC, company assigned to the tax number BE05940002441. The company MAISON MARINO TECNIC is located at the address: RUE DE LA WALLONIE 2BE; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON MARINO TECNIC were not found.
The main activity of MAISON MARINO TECNIC is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON MARINO TECNIC is not available. You also can look at reviews of MAISON MARINO TECNIC, open positions, location of MAISON MARINO TECNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON MARINO TECNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON MARINO TECNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON MARINO TECNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON MARINO TECNIC, employees, financial statistics.