MAISON KIRBY-KP & V SYST.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MAISON KIRBY-KP & V SYST.
Private companiesTextile Mill Products • MAISON KIRBY-KP & V SYST.

Contactgegevens MAISON KIRBY-KP & V SYST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON KIRBY-KP & V SYST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON KIRBY-KP & V SYST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI SAINT-L?ONARD 25B; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42277303 (+32-42277303) 42277303 (+32-42277303)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON KIRBY-KP & V SYST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON KIRBY-KP & V SYST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON KIRBY-KP & V SYST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON KIRBY-KP & V SYST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON KIRBY-KP & V SYST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON KIRBY-KP & V SYST.
Products information MAISON KIRBY-KP & V SYST.

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON KIRBY-KP & V SYST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON KIRBY-KP & V SYST.
(Get full report from official database of BE for MAISON KIRBY-KP & V SYST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON KIRBY-KP & V SYST.
Addition kinds of activities for MAISON KIRBY-KP & V SYST.

336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
24219901. Box timmerhout | Box lumber
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij MAISON KIRBY-KP & V SYST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON KIRBY-KP & V SYST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Looking for open vacancies in other companies

 • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

 • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

 • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

 • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

 • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

 • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

  Regio: LEUPEGEM

  Bedrijf: CREAFANT

  Type: Zelfstandige activiteit

  we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van MAISON KIRBY-KP & V SYST. in sociale netwerken
Look for responds of MAISON KIRBY-KP & V SYST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Laat een reactie achter voor MAISON KIRBY-KP & V SYST.. MAISON KIRBY-KP & V SYST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON KIRBY-KP & V SYST.. Leave a respond for MAISON KIRBY-KP & V SYST.. MAISON KIRBY-KP & V SYST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON KIRBY-KP & V SYST. op de google maps. Adres en contacten MAISON KIRBY-KP & V SYST.
Location of MAISON KIRBY-KP & V SYST. on the google maps. Address and contacts of MAISON KIRBY-KP & V SYST.

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON KIRBY-KP & V SYST. MAISON KIRBY-KP & V SYST.: OSTERIA DEL TEMPO PERSO | PETER CHRISTIAENS | Favot Cafés | Mermans D | E.P.C.

Other related companies as MAISON KIRBY-KP & V SYST.: OSTERIA DEL TEMPO PERSO | PETER CHRISTIAENS | Favot Cafés | Mermans D | E.P.C.

MAISON KIRBY-KP & V SYST. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON KIRBY-KP & V SYST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf MAISON KIRBY-KP & V SYST. bevindt zich op het adres: QUAI SAINT-L?ONARD 25B; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON KIRBY-KP & V SYST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON KIRBY-KP & V SYST. is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON KIRBY-KP & V SYST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON KIRBY-KP & V SYST., openstaande posities, locatie van MAISON KIRBY-KP & V SYST. op de kaart.

MAISON KIRBY-KP & V SYST. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON KIRBY-KP & V SYST., company assigned to the tax number BE06585174560. The company MAISON KIRBY-KP & V SYST. is located at the address: QUAI SAINT-L?ONARD 25B; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON KIRBY-KP & V SYST. were not found.
The main activity of MAISON KIRBY-KP & V SYST. is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON KIRBY-KP & V SYST. is not available. You also can look at reviews of MAISON KIRBY-KP & V SYST., open positions, location of MAISON KIRBY-KP & V SYST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON KIRBY-KP & V SYST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON KIRBY-KP & V SYST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON KIRBY-KP & V SYST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON KIRBY-KP & V SYST., employees, financial statistics.