MAISON GILLARD

Contactgegevens MAISON GILLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GILLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GILLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ALLI?S 18; 6030; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71523245 (+32-71523245) 71523245 (+32-71523245)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GILLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GILLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GILLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GILLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GILLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GILLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GILLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GILLARD
Products information MAISON GILLARD

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON GILLARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GILLARD
(Get full report from official database of BE for MAISON GILLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GILLARD
Addition kinds of activities for MAISON GILLARD

286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic

Werken bij MAISON GILLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GILLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GILLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GILLARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Medewerker atelier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

 • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

 • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

  Regio: LEMBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

 • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

 • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Studentenjob

  Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

 • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

 • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

 • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Flexijob

  wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van MAISON GILLARD in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GILLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GILLARD. Laat een reactie achter voor MAISON GILLARD. MAISON GILLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GILLARD. Leave a respond for MAISON GILLARD. MAISON GILLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GILLARD op de google maps. Adres en contacten MAISON GILLARD
Location of MAISON GILLARD on the google maps. Address and contacts of MAISON GILLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GILLARD MAISON GILLARD: AXESS TRAVEL | WILLY DAELMAN | HARDIQUEST TOITURES | TAXI STOP BED AND BREAKFAST | Stikkers Luc

Other related companies as MAISON GILLARD: AXESS TRAVEL | WILLY DAELMAN | HARDIQUEST TOITURES | TAXI STOP BED AND BREAKFAST | Stikkers Luc

MAISON GILLARD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GILLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf MAISON GILLARD bevindt zich op het adres: RUE DES ALLI?S 18; 6030; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON GILLARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GILLARD is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GILLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GILLARD, openstaande posities, locatie van MAISON GILLARD op de kaart.

MAISON GILLARD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GILLARD, company assigned to the tax number BE08350402832. The company MAISON GILLARD is located at the address: RUE DES ALLI?S 18; 6030; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON GILLARD were not found.
The main activity of MAISON GILLARD is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GILLARD is not available. You also can look at reviews of MAISON GILLARD, open positions, location of MAISON GILLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GILLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GILLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GILLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GILLARD, employees, financial statistics.