LUDOVICUS RAPPOORT

Contactgegevens LUDOVICUS RAPPOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS RAPPOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS RAPPOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 33; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38770826 (+32-38770826) 38770826 (+32-38770826)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS RAPPOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS RAPPOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS RAPPOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS RAPPOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS RAPPOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS RAPPOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS RAPPOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS RAPPOORT
Products information LUDOVICUS RAPPOORT

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LUDOVICUS RAPPOORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS RAPPOORT
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS RAPPOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS RAPPOORT
Addition kinds of activities for LUDOVICUS RAPPOORT

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
35429914. Plasma-spuitmetaalvormende machines | Plasma jet spray metal forming machines
51690201. Acetyleen | Acetylene

Werken bij LUDOVICUS RAPPOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS RAPPOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS RAPPOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS RAPPOORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

 • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Chauffeur C (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

 • Monteur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

 • Werfleider civiele werken (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES select

  Type: Vaste Job

  - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

 • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KTA 1 Hasselt

  Type: Werfreserve

  werfreserve

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS RAPPOORT in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS RAPPOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS RAPPOORT. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS RAPPOORT. LUDOVICUS RAPPOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS RAPPOORT. Leave a respond for LUDOVICUS RAPPOORT. LUDOVICUS RAPPOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS RAPPOORT op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS RAPPOORT
Location of LUDOVICUS RAPPOORT on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS RAPPOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS RAPPOORT LUDOVICUS RAPPOORT: YVAN DE CROOCQ | LUC CLERX | ANCOR | BAKKERIJ FILIP | KURT VAN DER HEYDEN

Other related companies as LUDOVICUS RAPPOORT: YVAN DE CROOCQ | LUC CLERX | ANCOR | BAKKERIJ FILIP | KURT VAN DER HEYDEN

LUDOVICUS RAPPOORT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS RAPPOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf LUDOVICUS RAPPOORT bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 33; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LUDOVICUS RAPPOORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS RAPPOORT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS RAPPOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS RAPPOORT, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS RAPPOORT op de kaart.

LUDOVICUS RAPPOORT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS RAPPOORT, company assigned to the tax number BE03503784179. The company LUDOVICUS RAPPOORT is located at the address: NIEUWSTRAAT 33; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LUDOVICUS RAPPOORT were not found.
The main activity of LUDOVICUS RAPPOORT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS RAPPOORT is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS RAPPOORT, open positions, location of LUDOVICUS RAPPOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS RAPPOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS RAPPOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS RAPPOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS RAPPOORT, employees, financial statistics.