LUC SAVONET

Contactgegevens LUC SAVONET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SAVONET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SAVONET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORSTEHOEVE 98; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24526660 (+32-24526660) 24526660 (+32-24526660)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SAVONET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SAVONET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SAVONET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SAVONET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SAVONET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SAVONET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SAVONET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SAVONET
Products information LUC SAVONET

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LUC SAVONET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SAVONET
(Get full report from official database of BE for LUC SAVONET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SAVONET
Addition kinds of activities for LUC SAVONET

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
27540403. Wikkelaars: gravure printing | Wrappers: gravure printing
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film

Werken bij LUC SAVONET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SAVONET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SAVONET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SAVONET. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

  Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

  Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

 • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

 • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

 • Talent Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

 • fytotherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

  Regio: VALKENSWAARD

  Bedrijf: Valkenhof

  Type: Leercontract

  Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van LUC SAVONET in sociale netwerken
Look for responds of LUC SAVONET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SAVONET. Laat een reactie achter voor LUC SAVONET. LUC SAVONET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SAVONET. Leave a respond for LUC SAVONET. LUC SAVONET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SAVONET op de google maps. Adres en contacten LUC SAVONET
Location of LUC SAVONET on the google maps. Address and contacts of LUC SAVONET

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SAVONET LUC SAVONET: JACQUELINE PEETERS | RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | CREATIONS HALET | TRAITEUR IL CAPRICORNO | PARFUMERIE EVABEL

Other related companies as LUC SAVONET: JACQUELINE PEETERS | RUSTHUIS ST.FRANCISCUS | CREATIONS HALET | TRAITEUR IL CAPRICORNO | PARFUMERIE EVABEL

LUC SAVONET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SAVONET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf LUC SAVONET bevindt zich op het adres: VOORSTEHOEVE 98; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LUC SAVONET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC SAVONET is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SAVONET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SAVONET, openstaande posities, locatie van LUC SAVONET op de kaart.

LUC SAVONET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SAVONET, company assigned to the tax number BE08598419189. The company LUC SAVONET is located at the address: VOORSTEHOEVE 98; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LUC SAVONET were not found.
The main activity of LUC SAVONET is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SAVONET is not available. You also can look at reviews of LUC SAVONET, open positions, location of LUC SAVONET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SAVONET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SAVONET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SAVONET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SAVONET, employees, financial statistics.