LEPPENS ELEKTRO SERVICE

Contactgegevens LEPPENS ELEKTRO SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEPPENS ELEKTRO SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEPPENS ELEKTRO SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOZEFSLAAN 43; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14812220 (+32-14812220) 14812220 (+32-14812220)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEPPENS ELEKTRO SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEPPENS ELEKTRO SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEPPENS ELEKTRO SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEPPENS ELEKTRO SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEPPENS ELEKTRO SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEPPENS ELEKTRO SERVICE
Products information LEPPENS ELEKTRO SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LEPPENS ELEKTRO SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEPPENS ELEKTRO SERVICE
(Get full report from official database of BE for LEPPENS ELEKTRO SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEPPENS ELEKTRO SERVICE
Addition kinds of activities for LEPPENS ELEKTRO SERVICE

762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
28210400. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
51499902. Chocola | Chocolate
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual

Werken bij LEPPENS ELEKTRO SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEPPENS ELEKTRO SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kelner gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

 • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

 • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van LEPPENS ELEKTRO SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of LEPPENS ELEKTRO SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Laat een reactie achter voor LEPPENS ELEKTRO SERVICE. LEPPENS ELEKTRO SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEPPENS ELEKTRO SERVICE. Leave a respond for LEPPENS ELEKTRO SERVICE. LEPPENS ELEKTRO SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEPPENS ELEKTRO SERVICE op de google maps. Adres en contacten LEPPENS ELEKTRO SERVICE
Location of LEPPENS ELEKTRO SERVICE on the google maps. Address and contacts of LEPPENS ELEKTRO SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEPPENS ELEKTRO SERVICE LEPPENS ELEKTRO SERVICE: FA. CANTON | ALPHONSE DE PUYDT | ROLAND VERCRUYSSE | FRANK VAN BRANDT | Oplinus Elke

Other related companies as LEPPENS ELEKTRO SERVICE: FA. CANTON | ALPHONSE DE PUYDT | ROLAND VERCRUYSSE | FRANK VAN BRANDT | Oplinus Elke

LEPPENS ELEKTRO SERVICE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEPPENS ELEKTRO SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf LEPPENS ELEKTRO SERVICE bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSLAAN 43; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LEPPENS ELEKTRO SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEPPENS ELEKTRO SERVICE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEPPENS ELEKTRO SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEPPENS ELEKTRO SERVICE, openstaande posities, locatie van LEPPENS ELEKTRO SERVICE op de kaart.

LEPPENS ELEKTRO SERVICE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEPPENS ELEKTRO SERVICE, company assigned to the tax number BE07082580566. The company LEPPENS ELEKTRO SERVICE is located at the address: SINT-JOZEFSLAAN 43; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LEPPENS ELEKTRO SERVICE were not found.
The main activity of LEPPENS ELEKTRO SERVICE is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEPPENS ELEKTRO SERVICE is not available. You also can look at reviews of LEPPENS ELEKTRO SERVICE, open positions, location of LEPPENS ELEKTRO SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEPPENS ELEKTRO SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEPPENS ELEKTRO SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEPPENS ELEKTRO SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEPPENS ELEKTRO SERVICE, employees, financial statistics.