KIRBY-KI SYSTEM

Contactgegevens KIRBY-KI SYSTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIRBY-KI SYSTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIRBY-KI SYSTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 1081; 5022; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81510151 (+32-81510151) 81510151 (+32-81510151)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIRBY-KI SYSTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIRBY-KI SYSTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIRBY-KI SYSTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIRBY-KI SYSTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIRBY-KI SYSTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIRBY-KI SYSTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIRBY-KI SYSTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIRBY-KI SYSTEM
Products information KIRBY-KI SYSTEM

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in KIRBY-KI SYSTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIRBY-KI SYSTEM
(Get full report from official database of BE for KIRBY-KI SYSTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIRBY-KI SYSTEM
Addition kinds of activities for KIRBY-KI SYSTEM

249901. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
36479904. Mistlampen | Fog lights
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors

Werken bij KIRBY-KI SYSTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIRBY-KI SYSTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIRBY-KI SYSTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIRBY-KI SYSTEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

 • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ASAP TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

 • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Magazijnier (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

 • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

  Type: Vaste Job

  dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

 • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van KIRBY-KI SYSTEM in sociale netwerken
Look for responds of KIRBY-KI SYSTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIRBY-KI SYSTEM. Laat een reactie achter voor KIRBY-KI SYSTEM. KIRBY-KI SYSTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIRBY-KI SYSTEM. Leave a respond for KIRBY-KI SYSTEM. KIRBY-KI SYSTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIRBY-KI SYSTEM op de google maps. Adres en contacten KIRBY-KI SYSTEM
Location of KIRBY-KI SYSTEM on the google maps. Address and contacts of KIRBY-KI SYSTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come KIRBY-KI SYSTEM KIRBY-KI SYSTEM: MAISON DELCAMBE | Dechamps A | Sport et Santé ASBL | KORTRIJKS KOFFIEHUIS | MARIE THYS

Other related companies as KIRBY-KI SYSTEM: MAISON DELCAMBE | Dechamps A | Sport et Santé ASBL | KORTRIJKS KOFFIEHUIS | MARIE THYS

KIRBY-KI SYSTEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIRBY-KI SYSTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf KIRBY-KI SYSTEM bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 1081; 5022; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in KIRBY-KI SYSTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIRBY-KI SYSTEM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIRBY-KI SYSTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIRBY-KI SYSTEM, openstaande posities, locatie van KIRBY-KI SYSTEM op de kaart.

KIRBY-KI SYSTEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIRBY-KI SYSTEM, company assigned to the tax number BE01486419677. The company KIRBY-KI SYSTEM is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 1081; 5022; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in KIRBY-KI SYSTEM were not found.
The main activity of KIRBY-KI SYSTEM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KIRBY-KI SYSTEM is not available. You also can look at reviews of KIRBY-KI SYSTEM, open positions, location of KIRBY-KI SYSTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIRBY-KI SYSTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIRBY-KI SYSTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIRBY-KI SYSTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIRBY-KI SYSTEM, employees, financial statistics.