JOZEF FRUYT

Contactgegevens JOZEF FRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF FRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF FRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREELOVENSTRAAT 1; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 16788791 (+32-16788791) 16788791 (+32-16788791)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF FRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF FRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF FRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF FRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF FRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF FRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF FRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF FRUYT
Products information JOZEF FRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOZEF FRUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF FRUYT
(Get full report from official database of BE for JOZEF FRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF FRUYT
Addition kinds of activities for JOZEF FRUYT

27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
80110523. Uroloog | Urologist
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij JOZEF FRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF FRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF FRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF FRUYT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • Bediende Inbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Tempo-Team at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Jobstudent Hema Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

 • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

 • Software Engineer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

 • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

 • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE KAAI

  Type: Leercontract

  Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van JOZEF FRUYT in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF FRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF FRUYT. Laat een reactie achter voor JOZEF FRUYT. JOZEF FRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF FRUYT. Leave a respond for JOZEF FRUYT. JOZEF FRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF FRUYT op de google maps. Adres en contacten JOZEF FRUYT
Location of JOZEF FRUYT on the google maps. Address and contacts of JOZEF FRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF FRUYT JOZEF FRUYT: BENECA-VASTGOED | INTERPLAST | V.C. NAJA JAMBES | Lathouwers B | PIERRE RODESCH

Other related companies as JOZEF FRUYT: BENECA-VASTGOED | INTERPLAST | V.C. NAJA JAMBES | Lathouwers B | PIERRE RODESCH

JOZEF FRUYT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF FRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf JOZEF FRUYT bevindt zich op het adres: KAREELOVENSTRAAT 1; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in JOZEF FRUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF FRUYT is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF FRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF FRUYT, openstaande posities, locatie van JOZEF FRUYT op de kaart.

JOZEF FRUYT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF FRUYT, company assigned to the tax number BE04723541259. The company JOZEF FRUYT is located at the address: KAREELOVENSTRAAT 1; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in JOZEF FRUYT were not found.
The main activity of JOZEF FRUYT is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF FRUYT is not available. You also can look at reviews of JOZEF FRUYT, open positions, location of JOZEF FRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF FRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF FRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF FRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF FRUYT, employees, financial statistics.