JOSEPH VAN EENOO

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • JOSEPH VAN EENOO

Contactgegevens JOSEPH VAN EENOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH VAN EENOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH VAN EENOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 393; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50811411 (+32-50811411) 50811411 (+32-50811411)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH VAN EENOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH VAN EENOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH VAN EENOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH VAN EENOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH VAN EENOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH VAN EENOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH VAN EENOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH VAN EENOO
Products information JOSEPH VAN EENOO

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOSEPH VAN EENOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH VAN EENOO
(Get full report from official database of BE for JOSEPH VAN EENOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH VAN EENOO
Addition kinds of activities for JOSEPH VAN EENOO

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij JOSEPH VAN EENOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH VAN EENOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH VAN EENOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH VAN EENOO. Looking for open vacancies in other companies

 • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

 • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

Zoek naar antwoorden van JOSEPH VAN EENOO in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH VAN EENOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH VAN EENOO. Laat een reactie achter voor JOSEPH VAN EENOO. JOSEPH VAN EENOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH VAN EENOO. Leave a respond for JOSEPH VAN EENOO. JOSEPH VAN EENOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH VAN EENOO op de google maps. Adres en contacten JOSEPH VAN EENOO
Location of JOSEPH VAN EENOO on the google maps. Address and contacts of JOSEPH VAN EENOO

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH VAN EENOO JOSEPH VAN EENOO: COIFFURE DOMICAP | GARAGE LAMBERT | Veehandel Vermeir NV | MABUHAY VIDEO | ECD

Other related companies as JOSEPH VAN EENOO: COIFFURE DOMICAP | GARAGE LAMBERT | Veehandel Vermeir NV | MABUHAY VIDEO | ECD

JOSEPH VAN EENOO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH VAN EENOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf JOSEPH VAN EENOO bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 393; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in JOSEPH VAN EENOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH VAN EENOO is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH VAN EENOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH VAN EENOO, openstaande posities, locatie van JOSEPH VAN EENOO op de kaart.

JOSEPH VAN EENOO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH VAN EENOO, company assigned to the tax number BE04920471191. The company JOSEPH VAN EENOO is located at the address: GISTELSTEENWEG 393; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in JOSEPH VAN EENOO were not found.
The main activity of JOSEPH VAN EENOO is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH VAN EENOO is not available. You also can look at reviews of JOSEPH VAN EENOO, open positions, location of JOSEPH VAN EENOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH VAN EENOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH VAN EENOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH VAN EENOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH VAN EENOO, employees, financial statistics.