ABEL

Contactgegevens ABEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEVEN BUNDERLAAN 319; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23433418 (+32-23433418) 23433418 (+32-23433418)

Fax (fax): +32 (82) 673-85-15 +32 (82) 673-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABEL
Products information ABEL

BTW identificatienummer (tax): BE05905120849
Ondernemingsnummer: 4195373535
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ABEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABEL
(Get full report from official database of BE for ABEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABEL
Addition kinds of activities for ABEL

504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
22110903. Gaas | Gauze
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
37310100. Commerciële vrachtschepen, bouw en reparatie | Commercial cargo ships, building and repairing
97210402. Internationale zaken, staatsregering | International affairs, state government

Werken bij ABEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van ABEL in sociale netwerken
Look for responds of ABEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABEL. Laat een reactie achter voor ABEL. ABEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABEL. Leave a respond for ABEL. ABEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABEL op de google maps. Adres en contacten ABEL
Location of ABEL on the google maps. Address and contacts of ABEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABEL ABEL: COUSIN & FILS | LICATEX | M. VANHOOF | BAGELEC | S. & B. LABOTEC

Other related companies as ABEL: COUSIN & FILS | LICATEX | M. VANHOOF | BAGELEC | S. & B. LABOTEC

ABEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905120849. Het bedrijf ABEL bevindt zich op het adres: ZEVEN BUNDERLAAN 319; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ABEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABEL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABEL, openstaande posities, locatie van ABEL op de kaart.

ABEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABEL, company assigned to the tax number BE05905120849. The company ABEL is located at the address: ZEVEN BUNDERLAAN 319; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ABEL were not found.
The main activity of ABEL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABEL is not available. You also can look at reviews of ABEL, open positions, location of ABEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABEL, employees, financial statistics.