NYS JOS ZETELSTOFFERING

Contactgegevens NYS JOS ZETELSTOFFERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NYS JOS ZETELSTOFFERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

NYS JOS ZETELSTOFFERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETSINGENSTRAAT 72; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12235205 (+32-12235205) 12235205 (+32-12235205)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NYS JOS ZETELSTOFFERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NYS JOS ZETELSTOFFERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NYS JOS ZETELSTOFFERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NYS JOS ZETELSTOFFERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NYS JOS ZETELSTOFFERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NYS JOS ZETELSTOFFERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NYS JOS ZETELSTOFFERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NYS JOS ZETELSTOFFERING
Products information NYS JOS ZETELSTOFFERING

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in NYS JOS ZETELSTOFFERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling and restauratie van meubelen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NYS JOS ZETELSTOFFERING
(Get full report from official database of BE for NYS JOS ZETELSTOFFERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor NYS JOS ZETELSTOFFERING
Addition kinds of activities for NYS JOS ZETELSTOFFERING

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij NYS JOS ZETELSTOFFERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NYS JOS ZETELSTOFFERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NYS JOS ZETELSTOFFERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NYS JOS ZETELSTOFFERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van NYS JOS ZETELSTOFFERING in sociale netwerken
Look for responds of NYS JOS ZETELSTOFFERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor NYS JOS ZETELSTOFFERING. Laat een reactie achter voor NYS JOS ZETELSTOFFERING. NYS JOS ZETELSTOFFERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NYS JOS ZETELSTOFFERING. Leave a respond for NYS JOS ZETELSTOFFERING. NYS JOS ZETELSTOFFERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NYS JOS ZETELSTOFFERING op de google maps. Adres en contacten NYS JOS ZETELSTOFFERING
Location of NYS JOS ZETELSTOFFERING on the google maps. Address and contacts of NYS JOS ZETELSTOFFERING

Andere gerelateerde bedrijven als come NYS JOS ZETELSTOFFERING NYS JOS ZETELSTOFFERING: ATHL. CLUB LE ROEULX | LAWRENCE DEWEIRDT | JEAN-MARIE BULTOT | ROBERT LOOZEN | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as NYS JOS ZETELSTOFFERING: ATHL. CLUB LE ROEULX | LAWRENCE DEWEIRDT | JEAN-MARIE BULTOT | ROBERT LOOZEN | VRIJE BASISSCHOOL

NYS JOS ZETELSTOFFERING is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NYS JOS ZETELSTOFFERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf NYS JOS ZETELSTOFFERING bevindt zich op het adres: KETSINGENSTRAAT 72; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling and restauratie van meubelen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in NYS JOS ZETELSTOFFERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NYS JOS ZETELSTOFFERING is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NYS JOS ZETELSTOFFERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NYS JOS ZETELSTOFFERING, openstaande posities, locatie van NYS JOS ZETELSTOFFERING op de kaart.

NYS JOS ZETELSTOFFERING is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NYS JOS ZETELSTOFFERING, company assigned to the tax number BE03945159912. The company NYS JOS ZETELSTOFFERING is located at the address: KETSINGENSTRAAT 72; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling and restauratie van meubelen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in NYS JOS ZETELSTOFFERING were not found.
The main activity of NYS JOS ZETELSTOFFERING is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NYS JOS ZETELSTOFFERING is not available. You also can look at reviews of NYS JOS ZETELSTOFFERING, open positions, location of NYS JOS ZETELSTOFFERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NYS JOS ZETELSTOFFERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NYS JOS ZETELSTOFFERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NYS JOS ZETELSTOFFERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NYS JOS ZETELSTOFFERING, employees, financial statistics.